Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montage dakkapel achterzijde woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montage dakkapel achterzijde woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montage dakkapel achterzijde woning

Montage dakkapel achterzijde woning

Ik wil graag offerte voor plaatsen dakkapel, De dakkapel zit nu in de voortuin op wielen, en moet achter op het dak geplaatst worden met kraan? (naast dakkapel van de buren, dat zie je in de foto). Het weegt ong 450 kg, in goede staat. Hoekwoning naast een fiets/rij pad, makkelijk achtertuin deur te bereiken, zie foto met fietspad en achterom-hek Jan makkelijk weggehaald worden.

Nokverhogende dakkapel plaatsen

1 februari ‘19 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Deze willen wij aan de achterzijde graag uitbreiden met een nokverhogende dakkapel van circa 4 meter. Graag wil ik een offerte voor meerdere opties, hout of kunststof. Casco geleverd en montage buitenzijde wil ik ook weten dus afwerken en casco. Binnenafmetingen doen we zelf.

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een prefab dakkapel van 4 meter breed geplaatst binnen 1 dag. Prijzen inclusief montage en afvoeren afval. Huis wordt novemer 2018 opgeleverd. Plaatsing liefst december.

Dakkapel nieuwbouwwoning Vlaardingen

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakkapel bij een nieuwbouwwoning. Wij ontvangen het liefst een offerte met de totale kosten inclusief montage en afwerking aan de binnenzijde, aan de hand van de volgende gegevens: Het gaat om een hoekwoning. Dakkapel zo breed mogelijk en met een hoogte van 175 cm, dakhelling 38 graden. - Dakbreedte 610 cm, betreft hoekwoning - Woningbreedte 567 cm, van buiten - Woningbreedte 510 cm, van binnen. Graag ook informeren hoe breed de dakkapel kan/mag. - Totaal 6 raamdelen, waarvan 2 draai - kiepramen, alle glasdelen even groot - Kleur: geheel Antraciet van buiten, maar kozijnen Wit houtnerf, ral 9010 - Ingebouwde rolluik, ook antraciet - Buitenkant, geheel, Trespa, kunststof - Volledige afwerking aan de binnenzijde. Leveren en monteren Juni/juli Mochten wij hier een leuk/aantrekkelijke prijs voor krijgen, willen wij graag langskomen voor een afspraak. Hartelijk dank.

Polyester dakkapel repareren

Ik heb lekkage aan mijn 2 jaar oude polyester dakkapel. Helaas is mijn leverancier en tevens montage bedrijf failliet en ben ik dus mijn 10 tot 15 jarige garantie kwijt. Ik zoek dus een gekwalificeerd bedrijf die voor ons deze lekkage kan verhelpen/repareren. Geen idee wat de oorzaak van de lekkage is. Dakkapel is ongeveer 5 meter breed en de lekkage moet ergens in de zijkant van de dakkapel zitten. Er is al een dakdekker geweest en deze gaf aan dat de lekkage in het polyester van de dakkapel zit. Waarschijnlijk in een van de polyestergoten. Het betreft een dakkapel op een hoekwoning en de lekkage zit aan de kant zonder buren. Graag ontvang ik een offerte.

Dakkapel onderhoudsvrij maken

Ik wil een vrijblijvende offerte wat de kosten zijn als ik mijn houten dakkapel laat renoveren naar kunststof. De dakkapel is goed onderhouden. Details: Afmeting: 2,80 breed; Graag offerte voor drie kunststof kozijnen in dakkapel waarbij de buitenste kozijnen open kunnen (draai/kiep); Ralkleur kader: 9001 – draaikiep: 3005; Zijwangen met keralit, ralkleur 3005; Boeiranden keralit kleur. Wilt u een offerte uitbrengen inclusief: - Montage; - Binnen en buitenafwerking; - Vensterbank; - HR++ glas; - Veiligheidsbeslag voor politiekeurmerk; - Afvoer oud materiaal; - Houtnerf look.

Dakkapel aftimmeren

Ik wil een dakkapel laten aftimmeren. Het betreft een dakkapel van 3,75 lang en 1,75 hoog. Dakkapel werd verkocht door de dakkapelspecialist als 'afgetimmerd' afgeleverd, maar na montage is de rest niet afgewerkt.

Zijkanten kleine dakkapel vervangen

Het betreft het laten vervangen van de houten zijkanten van mijn kleine dakkapel. De afmetingen zijn ongeveer 1 x 0.80 meter en ik wil deze laten vervangen voor kunststof platen. Ik ontvang hier graag een prijs voor inclusief de nieuwe platen en montage.

Beste lezer, Kunt u mij een scherpe ...

Beste lezer, Kunt u mij een scherpe en gedetaileerde offerte mailen betreffende het volgende: Dakkapel met kunstof kozijnen met houtnerf alle draai kiep ramen voor eengezinswoning met 45 graden dak uit 1980. 1 x 1.50 x 2.50 1 x 1.50 x 500 - uitvoering dakkapel moet de montage van een rollluik toelaten op zodanige wijze dat deze onder en binnen de dakrand valt. - garantie periode - afwerking binnen buiten - loodsoort -bitumen soort - trespa soort en montage wijze Vriendelijke groet, hr. van Haag Amsterdam