Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage ramen dakkapel herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage ramen dakkapel herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage ramen dakkapel herstellen

Lekkage ramen dakkapel herstellen

De ramen in onze dakkapel zijn lek en wij willen ze vervangen (de hele ramen, of misschien alleen het glas?). Het zijn aluminium schuiframen. Voor beide ramen is de binnenwerkse breedte: 197 cm, en de hoogte 116 cm. het gaat om 4 ramen.

Dakkapel repareren en schilderen

Ik wil onze dakkapel lekkage vrij laten maken en opnieuw laten schuren en schilderen. Er zijn twee stukken die blakeren, waarbij een deel lek is. Het gaat om een zijkant en de stijl aan de voorkant, boven de ramen. De dakkapel heeft een vast raam in het midden en twee scharnierende ramen ernaast en is van hout.

Dakkapel renoveren

Graag willen wij een offerte voor onze houten dakkapel. Deze is al een jaar of 25 oud en moet opgeknapt worden. Er zij meerdere ramen lek en hebben ook ooit een flinke lekkage gehad met het dak van de dakkapel. Wij willen geen nieuwe dakkapel, maar willen dat deze met kunststof delen weer een geheel kan gaan vormen. De dakkapel is ongeveer 3.5 meter breed. Heeft u daar een idee over?

Renovatie 3 dakkapellen

Wij hebben 3 dakkapellen die wij opnieuw willen laten bedekken. Tevens dient al het aanwezige houtwerk vervangen te worden door kunststof. Er is nog geen sprake van lekkage en er hoeven geen nieuwe kozijnen en/of ramen in. Die zijn al kunststof. De kapellen zijn 2,5 meter breed en goed bereikbaar.

Dakkapellen renoveren

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor de renovatie van 2 dakkapellen. De buiten breedte maat is circa 2 meter. De renovatie is hoofdzakelijk cosmetisch, echter wel enige lekkage. De dakbedekking moet worden vernieuwd door EPDM, de kapel bekleden met keralit en het plaatsen van nieuwe kiep-/kantelramen met HR++ glas. Er zijn 2 ramen per dakkapel.

Lekkage ramen dakkapel verhelpen

Beide naar binnendraaiende kantelkiepramen van de dakkapel zijn na een aantal jaren gaan lekken.

Dakkapel renoveren

Renovatie van een houten dakkapel van 15 a 20 jaar oud. Afmetingen: 3.20 meter breed en 1.50 meter hoog. Plat dak met grind erop. Heeft nooit lekker gezeten en af en toe lekkage gehad. Het hardhouten kozijn, glas en ramen zijn in goede conditie en wil ik behouden. De rest moet vervangen worden door kunststof met isolatie e.d.: zijwangen, boeidelen en dakje. Alles vervangen door kunststof delen en iets als EPDM op het dak. Ik kan u foto's mailen.

Schade na stuifsneeuw op dakkapel

Schade na stuifsneeuw op dakkapel. Herstellen van de schade binnen en kijken waardoor de stuifsneeuw naar binnen komt en herstellen. Er zitten 5 ramen in en bij 1 raam is lekkage. Moet ook wat hout vervangen worden, in verband met rot. Foto's kan ik eventueel sturen. Graag gespecificeerde offerte.

Dakkapel plaatsen

Op ons dak, jaren zestig rijtjes huis, zitten twee oude dakkapellen die moeten worden vervangen. De breedte is ongeveer 180cm. We willen in beginsel kunstof dakkapellen, met vermoedelijk twee bewegende ramen. In de buurt zijn al voorbeelden van vergelijkbare vernieuwingen. Ik denk dat er iemand langs moet komen om de situatie te bekijken. Indien u niet snel kunt beginnen, kan er misschien alvast iets aan de lekkage bij een van de dakkapellen gedaan worden.

Dakkapel van dubbel glas voorzien en nakijken (lekkage)

Mijn dakkapel van 4 meter breed heeft enkel glas. Er zitten ramen en een deur in. Ramen zijn 2,5 meter breed, ongeveer. Deze wil ik vervangen door dubbel glas en isoleren. Verder lekt het dak op diverse punten o.a. vanuit het dak bij 'n uitstekende balk vanuit 't plafond en aan de zijwanden. De vraag is of dit opgelost kan worden door enkele aanpassingen of dat er 'n nieuw dakkapel geplaatst moet worden omdat de constructie niet goed is.