Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra lange dakkapel van 11 meter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra lange dakkapel van 11 meter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra lange dakkapel van 11 meter

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel voor en achter alle twee met drie schuif en kiep ramen links en rechts en in het midden elk een lange raam voor voldoende licht inval en als het mogelijk is 1 schuif en kiep raam aan de zijkant rechts. De afmetingen zijn 4.50 breed en 175 lang en de dak is nu 33/5 graden schuin

Extra lange dakkapel van 11 meter

Wij willen een dakkapel plaatsen over de hele lengte van ons dak. De nokpannen staan dwars ten opzichte van de voorgevel en de nok zelf zit ook niet in het midden Als je naar de voorgevel kijkt komt de dakkapel dwars te staan op de linkerzijde van het ongelijk verdeelde dak. Het zou dan gaan om een dakkapel van 11 meter lang met draai-kiepramen. De dakkapel zelf zou circa 1,50 meter hoog moeten zijn. Wij denken aan een kunststof dakkapel maar weet niet of dat met deze lengtemaat kan. Graag advies(eventueel alternatief) van de vakman. Wellicht uit 2 stukken op het dak samen te voegen of 2 afzonderlijke dakkapellen naast elkaar ? Of geen kunststof ? Vergunning nog niet aangevraagd.

Dakkapel plaatsen

We willen een 3 meter lange dakkapel laten plaatsen inclusief aftimmering en van kunststof. Er is volgens mij een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een offerte.

Dakkapel monteren aan voorzijde

Wij zouden graag een 4 meter lange dakkapel realiseren aan de voorzijde van ons huis en zijn benieuwd naar de mogelijkheden. Ik heb mijn telefoonnummer ingevuld, anders kon ik het verzoek niet versturen. Maar ik zie graag een offerte per mail tegemoet en word liever niet gebeld.

Renoveren van de dakkapel

Ik wil het hout vervangen van mijn dakkapel met kunststof planken. De voorkant en 1 zijkant van een ongeveer 5 meter lange dakkapel. Tevens ook het lood onder de dakkapel, boven de dakpannen, vervangen. Kan iemand komen kijken en offreren?

Rotte balk dakkapel vervangen

De onderste lange balk van onze houten dakkapel is aan het rotten en moet naar ons inziens vervangen worden. Is dit een klus die jullie kunnen uitvoeren? En zo ja, wat zouden daar ongeveer de kosten van zijn?

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag van mijn zolder een kantoor maken. Een dakkapel van +/_3 m plaatsen of 2 lange dakramen van 1. 90 m. De was- en droogmachine aansluitingen moeten verplaatst worden en een spoelbak moet geplaatst worden. Daarnaast extra stopcontacten en kastruimte onder afschot.

Gezamenlijk dakkapel van 6 meter vervangen

Wij willen graag, gezamenlijk met onze buren, het dakkapel vervangen. Het zal ongeveer gaan om een dakkapel van 6 meter in totaal. Die van ons en de buren loopt door, is dus een lange van 6 meter. We willen een kunststof dakkapel. Per huis 1 groot raam en een schuifraam, hetzelfde als we nu hebben. Dakkapel met een plat dak erop. Aan de achterzijde van het huis.

Dakkapel met houtrot renoveren

Mijn buren en ik hebben verrotte kozijnen in onze dakkapel. De dakkapel ziet u in de bijlage en het breedste stuk is ongeveer 2 meter. Het gaat in eerste instantie alleen om de dakkapel van mij en de buren maar het is een lange straat met allemaal dezelfde dakkapel, mogelijk zijn er meerdere mensen die zich aan willen sluiten om ook hun dakkapel te laten renoveren. Het probleem is dat het bovenste gedeelte van de dakkapel deels rot is en het midden stuk, waar het water zicht verzamelt, is ook rot. De dakkapel is van vurenhout, ik wil graag advies over dat geen wat vervangen moet worden en de daarbij horende kosten. Wanneer u telefonisch contact wilt opnemen, is dit na 17:00 mogelijk.

Bovenlijsten dakkapel vervangen

Vorige bewoner van mijn huis heeft een dakkapel laten plaatsen door een (naar nu blijkt onbetrouwbare) aannemer. De bovenlijst aan de voorzijde is aan het afbladderen en wil ik laten vervangen door trespa. De bovenlijst aan de zijkant is aan t werken en wil ik ook vervangen door trespa. Bij elkaar is het circa 3 meter. Dakkapel zit aan achterzijde van de woning op tweede verdieping. Op de eerste verdieping kan een lange ladder gezet worden.