Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof dakkapel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof dakkapel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof dakkapel plaatsen

Een kunststof dakkapel aan de achterzijde van een woning realiseren

Ik zoek een dakkapelspecialist voor het leveren en plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van ons hoekhuis. De kapel mag 330 cm breed zijn en graag een aluminium/kunststof grijs look hebben. De binnenzijde werken we zelf af.

Twee dakkapellen vervangen

Wij willen 2 dakkapellen laten plaatsen. Van 440 cm breedte, 150 cm hoogte, dakhoek 34 graden. Inclusief het slopen en afvoeren van de huidige dakkapellen van 2,4 meter breed. Voorzijde dakkapel voorzien van rolluik en 4 ramen, waarvan 2 draai/kiep en in het midden van de kapel een tussenschot voor de tussenmuur. Aan de achterzijde 2 draai kiep ramen aan beide zijden en in het midden 1 breed raam. De dakkappelen moeten kunststof worden, de oude zijn van hout en trespa . Beide een casco afwerking .

Zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen

Het huidige dakkapel 3,09 diep 1,20 hoog en 4,10 breed heeft bruine trespa boeidelen aan de buitenkant. Deze willen we laten vervangen door grijze trespa boeidelen. De zijwangen van het dakkapel zijn nu bekleed met kunststof en willen we laten vervangen door zink. Graag kosten voor arbeid en materiaal apart. Wij bestellen hoogwerker, deze kosten hoeven dus niet meegenomen te worden.

Dakkapel en vliering maken

Wij willen een dakkapel en vliering laten plaatsen op onze zolder. Het moet 4 meter breed worden, compleet afgewerkt en kunststof kozijnen hebben. Zie bijlage voor een schets. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn en een benadering van de kosten.

Dakkapel uitbreiden

Wij zouden graag een offerte willen om onze huidige dakkapel uit te breiden. De dakkapel die er nu zit zal volledig weg moeten omdat het erg oud en rot is. Het betreft 7 meter breed. Graag zonder afwerking aan de binnenkant, met dakpannen en kunststof/antraciet aan de buitenkant. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is.

Een dakkapel op zijkant van de woning realiseren

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een dakkapel aan de zijkant van mijn hoekwoning. De kapel dient ongeveer 400 cm breed te zijn met waarschijnlijk een kunststof constructie. Over de afwerking van de binnenzijde bespreek ik graag de mogelijkheden.

Dakkapel voorzijde woning realiseren

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een dakkapel aan de voorzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning. Graag 300 cm breed en voorzien van 4 ramen (als dat kan) met aan de zijkanten draai-kiep-ramen. Graag kunststof/trespa constructie. De binnenzijde werk ik waarschijnlijk zelf af.

Dakkapel bekleden met Trespa

Opnieuw bekleden van een bestaande dakkapel van 4,5 meter breed. De nieuwe bekleding (zijwangen en boeidelen) moeten van kunststof zijn. De dakkapel bevindt zich op de zolder op een schuin pannendak met een hoek van ca. 40 graden. Op de begane grond ónder de dakkapel bevindt zich een serre met een lichtdoorlatend kunststof dak. Die kunststof-platen kunnen makkelijk ge(de)monteerd worden voor het plaatsen van een tijdelijke stelling. (hebben we al 2 keer eerder gedaan). Er is geen sprake van lekkage of iets dergelijks. De herbekleding is dus preventief. De werkzaamheden kunnen dit najaar of in het voorjaar van 2021 worden uitgevoerd.

Een dakkapel aan de voorzijde van de woning plaatsen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van mijn woning. Graag een kunststof dakkapel van 300 cm breed en 150 cm hoog plaatsen op een pannendak met een hellingsgraad van 38,8. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig. Binnenzijde dakkapel werk ik zelf af. Meerdere woningen in de wijk hebben het dus een vergunning moet goed te verkrijgen zijn.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een nieuwe dakkapel laten plaatsen. Mijn voorkeur is eentje gemaakt van kunststof en met 3 kiep kantel ramen. Hij wordt 4 meter breed en 1.5 m hoog. De helling van het dak is 45 graden. Binnenzijde kan eventueel ook afgetimmerd worden. Eventuele andere zaken bespreek ik graag met de specialist.

Partners

Partners van Casius