Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtrot in de dakkapel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtrot in de dakkapel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtrot in de dakkapel repareren

Houtrot in de dakkapel repareren

Het betreft het herstellen van houtrot van de dakkapel op de 2e etage, maar ook het schilderen hiervan. De zijkanten zijn van Trespa en hoeven niet geschilderd te worden. De afmetingen van de dakkapel zijn ongeveer 3,5 x 1,15 meter.

Houtrot in de dakkapel repareren

Vandaag heeft de schilder mij laten weten dat de hoek van mijn dakkapel verrot is, en derhalve moet worden gerepareerd. Graag ontvang ik dan ook zo spoedig mogelijk een offerte waaruit blijkt wat het gaat kosten om dat te repareren?

Dakkapel met houtrot laten repareren

Tot mijn schrik kwam ik er gister achter dat de boeidelen van mijn dakkapel ernstig zijn aangetast door houtrot. Ook een van de stijlen aan de voorkant is kuis verrot.

Dakkapel met houtrot repareren

Onze dakkapel op de 2e verdieping vertoont houtrot bij de onderdorpel. Dit lijkt beperkt tot één hoek van een balk. Ik heb met een krabber de rotte delen zoveel mogelijk verwijderd. Het lijkt te groot en is voor mij te moeilijk bereikbaar voor reparatie met houtvuller of epoxy. Ik denk dat er een nieuw stuk in moet worden gezet. Ik laat het graag even bekijken en ontvang een offerte.

Dakkapel repareren en schilderen

Ik heb een dakkapel van 3,75, vier ramen, ik wil de dakkapel repareren en schilderen. Eén raam heeft aan onderkant veel houtrot en moet gerepareerd worden, 10 x 4 cm , andere kleine plekken houtrot

Houtrot aan dakkapel repareren

De beplating (hout) op mijn dakkapel moet worden vervangen door nieuwe (houten) platen. Het gaat om een dakkapel van 2.50 breed en 1.50 hoog. Het gaat om een dakkapel met twee openslaande ramen van 80 cm per stuk.

Dakkapel het houtrot renoveren

Mijn dakkapel heeft verrotte planken. Deze planken moet vervangen worden. Het lood eronder is ook gescheurd, dit moet ook vervangen worden. De dakkapel is 4 meter lang.

Houtrot bij dakkapel repareren dan wel vervangen

Ik heb last van houtrot aan de dakkapel. De boeiboorden zijn rot. Graag wil ik de huidige dakkapel met een inwendige breedte van 197 cm laten inspecteren. Dan een offerte voor reparatie of vervanging.

Dakkapel renoveren

Ik heb lekkage in mijn dakkapel van 2.10 x 1.20 meter. Graag wil ik de dakkapel helemaal laten renoveren. Op het dak ligt bitumen met grindballast, dat moet worden vervangen. Enkele delen van de dakkapel zijn door houtrot aangetast en moeten gerepareerd worden. Het lood en kit moeten vervangen worden. Ik wil ook extra ventilatie laten aanbrengen. De dakkapel moet daarna worden geschilderd.

Boeidelen en dakleer van de dakkapel vervangen

Dakkapel is nu ongeveer 30 jaar oud. Houten boeidelen en zijpanelen vertonen houtrot. Nog geen lekkage, constructie nog goed en raamkozijn nog goed. Dakkapel is 230 cm. breed. Ik wil het graag laten vernieuwen: het dakzeil (zeilplaksysteem), vervangen van alle drie de boeidelen/ zijpanelen door Trespa. (tenzij iemand met een goed verhaal komt waarom ik hout moet nemen) De kapel is 2.30 meter en staat op een schuin dak. De hellingshoek is ongeveer 40%. De voorkant is gewoon nog in goede staat. Graag voor de winter gerealiseerd hebben.