Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grotere dakkapel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grotere dakkapel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grotere dakkapel plaatsen

Grotere dakkapel plaatsen

Wij willen graag een offerte ontvangen om onze dakkapel te vervangen door een bredere en iets hogere (2 in plaats van 3 dakpannen vanaf de nok) kunststof dakkapel van 5 m breed op een schuin dak. De oude dakkapel kunnen we zelf verwijderen en afvoeren. (foto is oude dakkapel). Kan eventueel per direct, maar maart of april is ook goed.

Dakkapel vervangen door een grotere

Wij willen onze kleine, gedateerde dakkapel graag laten vervangen door een dakkapel van 4,5 meter verdeeld over 2 ruimtes. De dakkapel komt op een schuin pannendak op de 2e verdieping.

Dakkapel laten vervangen

Wij willen onze dakkapel vervangen voor een grotere. We willen graag een dakkapel van 4 meter breed en 1.75 meter hoog. Er is een vergunning nodig.

Grotere dakkapel laten plaatsen

Ter vervanging van 2 afzonderlijke dakkapellen willen we 1 grote dakkapel van 6,50 meter breed aan de zijkant van de woning. De dakhoek is 50 graden, kunststof kozijnen met Keralit of werzalit zijkanten en ingebouwde rolluiken/screens. De voorzijde van de dakkapel zal ongeveer 2 meter kozijn/raam, 2 meter dicht, 0,8 meter raam/kozijn, 0,5 meter dicht en 2 meter raam/kozijn gaan worden.

Dakkapel vervangen en vergroten

Ik wil de huidige dakkapel (2 meter breed) vervangen door een grotere (minimaal 4 meter breed) aan voorzijde van huis met pannendak. Graag van hout en mogelijk ook afwerking binnen (stucen).

Houten dakkapel vervangen door kunststof

Wij willen een houten dakkapel op onze woning laten vervangen. We willen een grotere dakkapel van 4,5 m1 lang, uitgevoerd in kunststof, zodat door die uitbreiding ook de badkamer er binnen valt. Wij overleggen graag over de mogelijkheden en bespreken daarbij ook het afwerken van de binnenzijde.

Bestaande dakkapel uitbouwen

We willen onze bestaande dakkapel uitbouwen naar een grotere (foto's evt. beschikbaar). De kunststof kozijnen hergebruiken en zoveel mogelijk de reeds bestaande kapel aanhelen tot de nieuwe. Graag een prijsopgave van alleen de casco dakkapel, echter inclusief alle kosten en BTW Binnenafwerking graag gescheiden aanbieden, zo ook eventuele installatie werkzaamheden. Tekeningen al aanwezig, aanvraag vergunning ingediend.

Grotere dakkapel plaatsen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf hier uit de regio voor het vervangen van onze huidige dakkapel. Dakkapel wordt aan de binnenkant door ons zelf afgewerkt. Buitenwerkse afmeting 175 bij 418 cm. Aanzicht: 2 dichte vlakken met tussen 2 ramen die open moeten kunnen.

Dakkapel plaatsen aan de achterzijde

Er is nu een dakkapel aan de achterzijde van de zolder van ons huis. Wij willen een nieuwe dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde of een grotere dakkapel aan de achterzijde van de zolder. Hierover worden wij graag geadviseerd.

Dakkapel

Om een grotere ruimte te creëren zou ik een dakkapel in het najaar uiterlijk willen plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. Ik denk zelf aan een breedte van ongeveer 5 meter.