Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een zo groot mogelijke dakkapel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een zo groot mogelijke dakkapel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een zo groot mogelijke dakkapel plaatsen

Een zo groot mogelijke dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel aan de voor en achterzijde van de woning plaatsen (3e woonlaag), met een afmeting zo groot als toegestaan. De afwerking aan de binnenzijde willen we waarschijnlijk zelf doen. Maar ik zou graag een offerte willen voor zowel een casco als behangklare oplevering.

Kunststof dakkapel leveren en plaatsen

Graag zou ik een offerte voor een kunststof dakkapel willen hebben (indicatie), zodat ik globaal een idee heb als ik de bovenverdieping laat verbouwen. Afmeting ongeveer 5 meter breed. Verschil globaal met of zonder ramen qua prijs. Liefst 30 cm vanaf nok zodat ik een zo groot mogelijke vloeroppervlakte heb. Betreft dus leveren en plaatsen van een dakkapel.

Wij willen een dakkapel laten plaatsen ...

Wij willen een dakkapel laten plaatsen op zo kort mogelijke termijn aangezien we per 1 december willen gaan verhuizen en voor die tijd alle verbouwings werkzaamheden klaar moeten hebben. Zo groot mogelijke dakkapel, ook afgetimmerd van binnen.

Wij willen een zo groot mogelijke ...

Wij willen een zo groot mogelijke dakkapel. Er zal een nieuwe constructie van het dak bedacht moeten worden, aangezien we ook een grote ruimte willen maken van de zolder. Dit kan meteen meegenomen worden bij de constructie berekening voor de dakkapel. Ik zoek iemand die verstand heeft van constructieleer en hiervoor berekeningen en een ontwerp kan maken.