Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevelbekleding aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevelbekleding aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevelbekleding aanbrengen

Gevelbekleding aanbrengen

Door de storm van januari jl. is de bekleding van mijn dakkapel beschadigd. Deze moet opnieuw worden aangebracht. Graag een offerte inclusief materiaal. Het betreft een oppervlakte van minder dan 6 meter breed en de het gaat om ongeveer 17 panelen, zie foto's. De achtertuin is goed toegankelijk. Graag ook het afvoeren van het oude materiaal in de offerte vermelden.

Dakkapel opknappen

Het verwijderen van de oude polyester ombouw, opnieuw isoleren en zijkanten voorzien van gevelbekleding met Keralit in de kleur blauw. Plat dak aanbrengen voorzien van dakbedekking inclusief het aanbrengen van een HWA. Daarnaast dienen de loodslabben te worden gecontroleerd. Tevens dient het dakkapel te worden voorzien van een nieuw kozijn (kunststof of hout). De bijgevoegde foto's geven een beeld van de huidige situatie en de situatie hoe de uitvoering moet zijn. De dakkapel is ongeveer 2.50 meter bij 1.50 meter.

Kunststof gevelbekleding en kozijnen in de dakkapel aanbrengen

De dakopbouw willen wij voorzien van kunststof schroten en nieuwe kunststof kozijnen. De opbouw is 5.40 meter breed en 3 meter hoog plus een klein zijstukje van ongeveer 2.5 m2. De kozijnen zijn 1.80 meter breed bij 1.30 meter hoog en 0.90 meter breed bij 1.30 meter hoog.

Gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn dakkapel laten voorzien van Keralit. De dakkapel is ongeveer 245 x 350 cm. De materiaallijst heb ik al uitgewerkt om een indruk te krijgen van de omvang. Deze materialen zijn nog niet besteld, maar offerte op dit materiaal is wel gevraagd. Onbekend is of de Keralit panelen op het onderliggende regelwerk aangebracht kan worden of dat dit vervangen moet worden om aan de eisen van Keralit te voldoen. Offerte en vragen via email uitbrengen. Eerste contact via telefoon wordt niet op prijs gesteld! De ruimte is goed bereikbaar. De kapel is op de eerste verdieping.

Dakkapel opknappen en renoveren

* Aanbrengen van Plastica kunststof gevelbekleding aan bestaande dakkappel, betreft boeiboorden en de zijwangen. * Vernieuwen van de bitumineuze dakbedekking gebrand op bestaande dakbedekking van de dakkappel. * Vernieuwen van de dakbedekking van de luifel voordeur (1.5 meter). * vernieuwen boeiboord boven kozijn in zijgevel van de garage (2.5 meter). * Graag wil ik ook wat kozijnen geschuurd en gelakt hebben. Ik wil graag al het hout vervangen door kunststof. Via het dak van de bijkeuken kunt u het dak op. Alles graag in de kleur bruin, mijn huis is namelijk ook bruin. Het liefst de uitvoering op donderdag, dit in verband met de werkzaamheden van mijn vrouw.

Plaatsen dakkapel

Aanbrengen van een dakkapel, prefab of traditioneel in overleg, met kunststof buiten bekleding. De kozijnen in het dakkapel van kunststof. Breedte dakkapel in overleg. Daarnaast nog het aanbrengen van kunststof gevelbekleding aan zijgevel van de woning(aantal m2 weet ik niet precies).