Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbele dakkapel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbele dakkapel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbele dakkapel plaatsen

Dubbele dakkapel plaatsen

Wij willen op onze woning een tweetal dakkapellen plaatsen. 1 dakkapel aan de voorzijde met een lengte van 3 meter, plat dak, kunststof kozijn, 1 draai/kiepraam, 1 dakkapel aan de achterzijde, met een lengte van 4,5 meter, plat dak, verdeeld over 2 ruimtes (ongeveer 1,5 om 3 meter), kunststof kozijnen, 2 maal draai/kiepraam, huidige dakraam moet worden verplaatst naar voorzijde. Graag ontvang ik een offerte onderverdeeld in 3 prijzen:1 prijs voor enkel de voorzijde, inclusief vergunning aanvraag en legesverordening.1 prijs voor enkel de achterzijde.1 prijs voor zowel voor- als achterzijde, aanvraag vergunning en legesverordening, verplaatsen van een dakraam. Informatie betreffende woning:het betreft een gordingen dak, 3 gordingen tussen nok en dakvoet. Dakhelling ongeveer 40-45 graden (globale berekening op geschatte hoogte van de nok en diepte van de woning). Het dak is van links tot rechts +/- 630 cm. Er bevindt zich een spantbeen op ongeveer twee derde van de breedte.

Houten beplating op de dakkapel vervangen

Ik wil graag mijn dakkapel opknappen en het hout laten vervangen door kunststof. Nu wil ik graag weten wat een beetje de prijzen voor deze werkzaamheden zijn en hoeveel tijd het in beslag neemt zodat ik wat kan gaan plannen. Afmeting van de dakkapel is 1.5 meter hoog breedte is 3 meter en diepte is 2 meter (1 zijkant). Het is een dubbele dakkapel die ik 'deel' met de buren. Graag contact via de mail en niet via telefoon aub.

Renoveren van de dakkapel

Ik wil graag mijn oude houten dakkapel laten renoveren. Ik wil deze namelijk niet laten vervangen. De dakkapel is ongeveer 2.5 meter breed en 1.4 meter hoog. Ik wil graag nieuwe kunststof kozijnen en dubbele beglazing laten plaatsen. Ook wil ik graag aan de buitenkant de beplating en boeiboorden laten vervangen voor kunststof en de EPFM dakbedekking en dakafvoer laten vervangen.

Dakkapel vervangen door kunststof dakkapel

Kunststof dakkapel van 5 meter plaatsen op een bestaand huis. De huidige dakkapel is van hout en een stuk kleiner. De nieuwe dakkapel moet over twee kamers breed worden geplaatst. Kunststof en met dubbele beglazing.

Ramen en kozijnen dakkapel

Ik heb een dubbele dakkapel van ca. 4.5 / 5 meter breed waarop over het hout Trespa is geplaatst. Dit vergt teveel onderhoud en ik zou hier graag kunststof kozijnen in hebben. Indien mogelijk de bestaande ruiten met beluchting overplaatsen in de nieuwe kunststof kozijnen.

Dakkapel vergroten

Huidige dakkapel beslaat niet de volledige breedte van de woning en mijn wens is om dat uit te breiden binnen de wettelijke vereisten inclusief het vervangen van de enkele beglazing door dubbele. Aan beide kanten moet er ongeveer 20 cm bij komen. Bestaande dakkapel kan verder blijven zitten. Afwerking binnenzijde is niet nodig. Waarschijnlijk moeten er ook nog (technische) tekeningen worden gemaakt voor de vergunning.

Dakkappellen renoveren

2 dakkapellen renoveren. Rabatplanken vervangen door HDM delen. Betreft 1 dubbele dakkapel en 1 enkele dakkapel. Dubbele dakkapel is 7 meter bij 1.80 meter. Kleine dakkapel is 2 meter breed. Gaat om de zijkanten en boeiboorden rondom.

Opknappen dakkapel

Opknappen dakkapel van 5 meter ongeveer: Nieuwe ramen plaatsen. Plaatsen dubbele beglazing. Schuren en schilderen buitenzijde. In het voorjaar starten, wanneer het weer het toelaat.

Nokverhoging / plaatsen van dubbele ...

Nokverhoging / plaatsen van dubbele dakkapel. Sporendakconstructie. Afmetingen: 5.36 breed x 4,40 m diep. Hoogte hoogste punt: 3.40 m. Laagste punt bij de ramen is 1.90 m. Inclusief 4 ramen aan beide kanten (3 ramen kunnen open).

Graag willen wij ons jaren-30 ...

Graag willen wij ons jaren-30 tussenwoning voorzien van een dubbele dakkapel. Relevant hierbij: * Achterkant huis is bij buren reeds gedaan. Tekeningen beschikbaar. Echter, wij willen een groter formaat indien mogelijk vanuit vergunningen. * Dakisolatie + afwerking gehele zolder + plaatsen extra verwarming * Lokatie: Rotterdam Noord * Uitvoering april/mei 2010.