Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakramen en dakkapel laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakramen en dakkapel laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakramen en dakkapel laten plaatsen

Dakramen en dakkapel laten plaatsen

Aan de achterzijde van het huis een kunststof prefab dakkapel plaatsen met een breedte van 4,50 meter, geen luiken. Aan de voorzijde twee dakramen, naast elkaar geplaatst ook kunststof met een breedte van 78 cm en een lengte van 1,60 meter. Deze laatste wel met geluidswerend glas of elektrisch bedienbare luiken.

Kunststof dakramen plaatsen en dakkapel vervangen

Ik wil graag op een hellend dak 2 kunststof dakramen plaatsen van ongeveer 1 x 1 meter. Tevens wil ik een dakkapel vervangen. De breedte blijft hetzelfde maar moet ongeveer 40 cm hoger worden. Ik koop woningen en knap ze op voor verkoop en heb dit regelmatig nodig. Ik hoor graag of u mij een goede prijs kunt geven zodat ik het voortaan aan 1 partij kan uitbesteden?

Zolder verbouwen en dakkapellen plaatsen

Wij willen van onze zolder graag 2 gelijkwaardige slaapkamers maken waardoor er een scheidingswand nodig is. Ook vernemen wij graag of er aan beide zijden ter plaatse van de Velux dakramen een dakkapel kan worden geplaatst en wat de kosten hiervan zijn? Er is een plattegrond van de zolderverdieping beschikbaar.

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen een dakkapel van 2.50 meter laten plaatsen. Kunststof trespa 7016 inclusief het aftimmeren hiervan. 2 x draai kiepraam en 1 x vast raam met ventilatierooster. Ramen HR++. Op de plek waar de dakkapel komt hebben wij 2 velux dakramen 78 x 140 cm deze willen wij laten verplaatsen.

Dakkapel plaatsen over hele breedte en Velux raam verplaatsen

Wij willen graag een dakkapel over de toegestane breedte van de woning, beukmaat 5.40 meter, opgebouwd vanaf de achtergevel. Buren hebben dit ook gedaan en daar is de breedte van het dakkapel 4.30 meter, met 3 ramen. Wij willen het franse balkon vervangen door een set kiep-/kantel ramen, eventueel willen we ook het franse balkon, echter is dit afhankelijk van de kosten. Graag het franse balkon als optie in de offerte meenemen. Daarnaast willen we een afwerking met, geïntegreerde, rolluiken en een airco bij de dakkapel. Op de plek waar wij het dakkapel zouden willen, zitten nu 2 Velux dakramen, type GGU PK08, waarvan wij er sowieso 1, maar misschien ook wel beide, naar de andere zijde van het dak willen laten verplaatsen. Graag ook deze kosten toevoegen aan de offerte.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag van mijn zolder een kantoor maken. Een dakkapel van +/_3 m plaatsen of 2 lange dakramen van 1. 90 m. De was- en droogmachine aansluitingen moeten verplaatst worden en een spoelbak moet geplaatst worden. Daarnaast extra stopcontacten en kastruimte onder afschot.

Dakkapel plaatsen en aftimmeren

Graag willen we achter een dakkapel laten plaatsen van maximale breedte 5 meter en 1.75 meter hoog. Verder moeten er op die verdieping 2 kamers gemaakt worden met een voorzolder. Dus graag ook offerte van het plaatsen van muren, deurposten, elektra en het verplaatsen van de bestaande dakramen naar de voorkant. Of, als het financieel haalbaar is, ook aan de voorzijde een dakkapel.

Dakkapel met dakramen laten plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsen met 2 dakramen in plaats van kozijnen. Het liefst voor 1 juli. Het gaat om een matig schuin dak met bitumen belegd. 2 meter breed en lengte van 3

Dakkapel op zolder plaatsen

Onze zolder is niet geschikt voor een extra kamer omdat de steunbalken laag en dwars over de zolder lopen, en je kunt er absoluut niet rechtop lopen. Daarom hebben we aan de achterkant jaren geleden 2 dakramen (1 groot en 1 kleine er boven) laten plaatsen om toch daglicht te krijgen op de zolder. Nu spelen we met het idee om er toch een studeerhoek van te maken. Is het mogelijk om er toch een (kleine) dakkapel te plaatsen? Wij willen graag dat er iemand naar kijkt en kan vertellen of het tot de mogelijkheden behoort, en zo ja wat de kosten zouden worden.

Dakkapel vervangen door kunststof dakkapel

Lekkende dakkapel door slecht onderhoud, moet worden vervangen. De nieuwe dakkapel moet van kunststof zijn. Breedte 2.60 meter, hoogte weet ik niet. Oude dakkapel verwijderen en nieuwe leveren en plaatsen. Dakkapel zit op de eerste verdieping, aan de straatkant. Tevens moeten er een paar dakramen vervangen worden.