Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam vervangen

Dakraam vervangen

Ik ben op zoek naar een dakkapelspecialist die een dakraam kan vervangen. Het huidige dakraam, een velux ggl-304, zit te diep in de dakkapel.

Dakkapel vervangen

Wij willen graag onze bestaande dakkapel van 2,50 meter en een bestaand dakraam vervangen door een nieuwe kunststof dakkapel van ongeveer 5 meter breed. Het oude dakkapel is 1,30 meter hoog. De nieuwe zou iets hoger mogen zijn namelijk 1,50 meter (1 dakpan ongeveer) Het gaat hier om een schuin pannendak op een hoekhuis. Het kozijn van de dakkapel (kunststof) moet twee draai kiepramen bevatten en twee vaste ramen en een blind stuk voor de bestaande tussen muur. De zijwanden en verdere afwerking van de dakkapel zie ik het liefst afgewerkt met Keralit. Dit omdat de dakgoten van de woning ook zijn bekleed met Keralit. Graag een offerte inclusief het plaatsen. De binnenkant werk ik zelf af.

Aanvraag offerte

Ons dakraam ( 1.00 x 1.50 cm) is erg rot en moet vervangen worden. Graag ontvangen wij een offerte hiervoor. Het betreft een tuimel dakraam . Het nieuwe raam moet van kunststof zijn en graag met zonwering.

Dakramen plaatsen

Wij willen graag 2 keer een dakraam laten plaatsen van 114 x 118 cm. Op 1 kant moet deze worden vervangen, hier zit nu een dakraam van 110 x 112 cm. Op de andere kant moet hij nieuw worden geplaatst. Dit moet op een schuin dak met dakpannen.

Vervangen 1 dakraam uit 1980 op zolder

Het gaat om het vervangen van een bestaand dakraam. De binnenkant is van hout waarop het dakraam is geplaatst. Het dakraam is 1,09 breed en 1,13 meter lang. Het hout is zelf 3 cm breed. Daar rust nu het aluminium deel van de raam op.

Dakkapel en dakraam plaatsen

Wij oriënteren ons voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van ons huis op de eerste verdieping (badkamer/slaapkamer). Wij denken aan een dakkapel van ongeveer 3.5 meter breed, met 2 tuimelramen, 1 of 2 vaste ramen en misschien een tussenschot (nog niet zeker). Ook moet er een tuimeldakraam vervangen worden op de 2de verdieping. Vergunningsvrij plaatsen van de dakkapel is mogelijk volgens de website van onze gemeente.

Dakkapel repareren

Het betreft het vervangen van boeidelen en zijwangen van de dakkapel. Het gaat om ongeveer 2 meter. Repareren van het houten kozijn. Schilderen van de buitenzijde van de dakkapel. De kapel is ongeveer 4 m2. Vervangen van dakraam.

Dakkapellen renoveren of vernieuwen

Het betreft de volgende items: A:1e etage: dakkapel aan de tuinzijde met een afmeting van 150 x 450 cm: 1) betimmering en dakbedekking opknappen of vernieuwen 2) kozijnen vervangen door kunststof 3) zijwangen / front vervangen door Keralit rabat delen B. Zolder: dakkapel aan de tuinzijde van 150 x 260 cm: 1) betimmering vervangen door Keralit rabat delen C. Zolder: dakkapel aan de straatzijde van 150 x 200 cm: 1) dakbedekking vernieuwen 2) kozijnen vervangen door kunststof 3) zijwangen / front vervangen door Keralit rabat delen D. Zolder: dakraam aan de straatzijde vervangen door een Velux raam van 114 x 118 cm. Het huidige raam heeft een afmeting van 108 x 104 cm. Indien opknappen niet mogelijk is of duurder is dan vervanging van de delen, dan willen we een of meerdere dakkapellen geheel laten vervangen door nieuwe. In de prijsopbouw graag de items A1, A2, A3, B, C1, C2, C3 en D afzonderlijk offreren.

Dakkapel renoveren of dakraam plaatsen

Wij willen onze huidige dakkapel vervangen door een dakraam of dakkapel. De oude dakkapel is oud en verrot en moet eventueel ook gedemonteerd worden. De afmeting is ongeveer 1,80 meter bij 1 meter. Graag advies en informatie over de mogelijkheden.

Dakkapel van 2,7 breed, raamwerk 1,1 ...

Dakkapel van 2,7 breed, raamwerk 1,1 meter hoog. Dient te worden vervangen voor nieuw. wind water dicht afwerken. binnen werk word zelf gedaan. Voorzijde huis, 1x dakraam plaatsen. Komende week 22 en 23 februari thuis ivm de werkzaamheden. U bent welkom voor een gesprek.