Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkappel laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkappel laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkappel laten plaatsen

Dakkappel laten plaatsen

Wij willen graag een prefab dakkapel laten plaatsen van 5m x 1,5m. Dakhelling is 33 gr. Kapel over 2 kamers dus een stukje trespa/keralit tussen de 2 kozijnen. Indeling draaikiep-vast-keralit-draaikiep-vast-draaikiep. Kunststof dakkapel met kunstofkozijnen met HR++ glas.

Dakkappel plaatsen

Dakkapel over de lengte van het huis 11 meter

Prefab dakkapel laten monteren

Graag willen wij een dakkappel plaatsen van 1,5 meter hoog en 2 meter breed. Deze komt aan de zijkant van het huis en is verder niet in zicht. Kunststof Prefap is prima. Graag prijs inclusief alles. En afwerking binnen. Het kapel is puur voor de ruimtewinst en niet voor het fraaie uiterlijk van buiten. Het dak heeft een normale schuine helling. Offerte tussen 3000 en 3500, inclusief alles. Geen verdere verborgen kosten. Betaling bij plaatsing. Er zit een balk in de weg van de dakconstrucie waar het dakkapel moet komen. Ik weet niet of deze zomaar doorbroken mag worden, daar moet wel naar gekeken worden.

Dakkapel plaatsen

Nieuwe dakkappel op bestaande woning maken. Breedte ca. 4.80/5.00 meter. Hoogte tussen 1.50 en 1.75 meter. Mogelijk met plat dak maar schuin dak naar de nok is ook mogelijk. Liefst uitgevoerd in kunststof in de kleur wit of grijs.

Dakkappel plaatsen

Twee dakkappellen plaatsen op vrijstaande woning. Dakkapellen van ongeveer 3 meter breed, in boerderijstijl. Er zitten momenteel ook al twee dakkapellen. Zijkanten betimmerd met rabatdelen. Dak in stijl bestaande dak doortrekken. Tevens(als u dat ook kunt): In de bijkeuken willen we nog een kastenwand laten bouwen en er moet nog een kamer worden gesplitst door een muur.

Dakkappel plaatsen

Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om een dakkappel te plaatsen van 2.50 meter breed. Een dakkapel met 3 ramen, waarvan 2 ramen open kunnen. Ik heb een puntdak met daarin een stenen balk in de midden. Deze zal moeten worden verwijderd. Uitvoering volgend jaar rond deze periode.

Onderhoud houten dakkappel en kunststof omlijsting

Ik heb een woning gekocht waar een dakkapel van ongeveer 3 meter breed op zit die nooit een onderhouds-/ schilderbeurt heeft gehad. De kozijnen zijn van hard hout dus niet verrot. Ter voorkoming van verdere verrotting willen wij deze opknappen, afhangende van de begroting eventueel kunststof omlijsting plaatsen. Het gaat om de buitenkant. Dakkapel is op tweede verdieping.

Dakkapel plaatsen

Wij hebben interesse in het plaatsen van een dakkappel op onze woning. Dakkapel van ongeveer 4 meter breed, binnezijde ook aftimmeren, dakkapel op de eerste verdieping.

Plaatsen dakkappel breed 5 meter

Ik wil graag een dakkappel laten plaatsen of ter plekke laten bouwen. Breedte is 5 meter, hoogte 1,40 (exclusief boeibord 0,25). Met 6 ramen waarvan 3 open kunnen. Dakkapel moet van hout zijn en lijken op die van buren. Tekeningen aanwezig, breedtematen kloppen nog niet op de tekening.

dakraam of dakkappel

Ik wil een dakkappel laten plaatsen en ook een dakraam op zolder.