Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkappel bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkappel bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkappel bekleden

Dakkappel bekleden

Ik zou graag een offerte willen van het bekleden van mijn dakkapel (2 x 1,5 meter). Ik weet nog niet waar ik het mee wil laten bekleden, daar wil ik advies over.

Bestaande dakkapel met platisol bekleden

Het betreft het bekleden van ons dakkapel met plastisol. Kleine dakkappel van ongeveer een meter breed.

Aan de voorkant van de woning op de ...

Aan de voorkant van de woning op de bovenste verdieping moeten de boeiboorden vervangen worden. Aan de achterkant zit een dakkappel, deze willen we met trespalaten bekleden.

het renoveren van het bestaand dakkappel ...

het renoveren van het bestaand dakkappel door de zijkanten met trespa te bekleden en het kozijn kunstsof met draaiend raam.De maten van het dakkappel zijn 1700 breedx1250hoog dak afloop c.a. 35graden