Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapelrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapelrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapelrenovatie

Dakkapelrenovatie

Er is sprake van achterstallig onderhoud door de vorige bewoners waardoor nu renovatie noodzakelijk is. Onder ander vervanging dakbedekking, vervanging en reparatie houtwerk, en schilderwerk van houtwerk. Zodanige renovatie dat dakkapel weer even mee kan.

Dakkapelrenovatie: dakkapel renoveren

Ik heb een dakkapel van 12 jaar oud die aan 1 kant er slecht aan toe is. De voorkant is hardhout, bij de zijkant met driehoekige ramen is het kozijn niet goed en dient vervangen te worden.

Dakkapelrenovatie

Dakkapelrenovatie. Breed, 2. 40 lengte 2. 30 het dak. De wangen voorkant 1. 40. Met een hoek van 30 graden. Nieuw asfalt branden plas kraallijst. Boeidelen en wangen van trespa of een andere kunststof. En een nieuwe afvoer maken. Voor een dak. Het gaat om twee dakkapellen gewenste aanbiedingen 5.

Dakkapelrenovatie

Dakkapel moet worden gerenoveerd: boeiboorden, zijwangen, kozijnen, lood en eventueel dakbedekking vervangen door onderhoudsvriendelijke, duurzame materialen. Afmetingen: 2.5 a 3 meter breed en circa 1.30 meter hoog. Op het hoogste deel 2 a 2.5 meter diep

Dakkapelrenovatie

Het plaatsen van dubbelglas en nieuwe (onderhoudsvrije) kozijnen in twee dakkapellen. Beide dakkapellen bestaan uit 3 raamkozijnen (ong. 70 bij 70 cm.). Mogelijk de rest ook door onderhoudsvrij materiaal vervangen of schilderen.

Dakkapelrenovatie

Van twee dakkapellen de zijkanten vernieuwen plus de binnenkant aftimmeren met triplexplaat 1 kapel is 180x60x60 en een 240x60x60. Zijkanten van hout. Er zit kunststof tegenaan, dat kan eraf en daarna terugzetten. Ze hebben ooit gelekt, en zijn gaan rotten. Ze zitten op een hoog, op gebroken kap.