Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapellen voor en achter schoonmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapellen voor en achter schoonmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapellen voor en achter schoonmaken

Dakkapel schoonmaken

De dakkapellen voor en achter schoonmaken.

Dakkapellen voor en achter schoonmaken

Kunststof dakkapellen (2014) krijgen aanslag. Dakkapel achter 3.50 breed, voor 2.50 meter breed. Materiaal: Trespa. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is goed bereikbaar.

Dakkapellen met groene aanslag reinigen

Het betreft het schoonmaken van 2 dakkapellen (voor- en achter) van groene aanslag. Het gaat om een dakkapel van 3.50 en één van 5 meter breed. Aan de achterkant is een uitbouw, daar kan op gestaan worden.

Dakkapel schoonmaken

We willen graag onze 2 dakkapellen laten schoonmaken. Foto's zijn begevoegd. Kunt u laten weten wat de prijs zal zijn en of u dit nog in juni kunt doen?

Dakkapellen reinigen

2 x dakkapel schoonmaken. Een is ongeveer 7 meter met twee terugwijkende delen. En een van ongeveer 4 meter. Beiden hebben een brede overstekende rand. Er is fotomateriaal beschikbaar van de dakkapel.

Schoonmaken van dakkapellen

Het gaat om het schoonmaken van 2 kunststoffen dakkapellen. Dit dient uiterlijk dinsdagmiddag 27 mei gedaan te zijn in verband met de plaatsing zonnepanelen.

Dakkapellen schoonmaken

Het schoonmaken van 2 kunststof dakkapellen op de 2e verdieping.

Schoonmaken trespa dakkapellen

Schoonmaken trespa zijkant 2 dakkappellen 1e verdieping plus ramen. Ik heb al een offerte voor 100 euro.

Dakkapellen rondom schoonmaken

Rond de dakkapellen (2) zit veel mos en er groeit zelfs wat gras. Dit moet schoon gemaakt worden. Tevens de dakkapellen schoonmaken van groene aanslag. Daarna de ruimtes onder de pannen rond de dakkapellen afdichten om nestbouw door vogels tegen te gaan.

schoonmaken dakkapellen, dakgoot etc. ...

schoonmaken dakkapellen, dakgoot etc. evt. losse dakpannen vastzetten/vervangen (reserve dakpannen aanwezig)