Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapellen leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapellen leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapellen leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van drie dakkapellen

Ik wil voor een woonboerderij 3 dakkapellen van 3 meter per stuk laten leveren en plaatsen.

Dakkapellen mèt rolluiken plaatsen

Graag een offerte voor het leveren en monteren van twee dakkapelen. De afmeting van de voorzijde is breedte 4.8 m, hoogte 1.35 m. Van de achterzijde zijn de afmetingen breedte 5.50 m, hoogte 1.35 m. De hellingshoek is 35 graden. In de dakkapellen willen wij 2x draaikiep ramen en 2 draairamen en een blind tussenstuk in het midden van 1 m breed. Geheel voorzien van rolluiken en horren. Wij krijgen op 30 november de sleutel en willen de werkzaamheden in de week van 3 december uit laten voeren. De vergunning is al aangevraagd.

Dakkapellen leveren en plaatsen

Ik zoek een partij die twee dakkapellen kan plaatsen bij mijn woning. Er moet een dakkapel aan zowel de voor- als achterkant van de woning komen. Het gaat om een tussenwoning welk goed bereikbaar is.

Kunststof dakkapellen leveren en monteren

Graag ontvangen we een offerte voor 2 kunststof dakkapellen van 5.84 meter met plat dak geplaatst op een pannendak.

Dakkapellen leveren, plaatsen en afwerken

Voor onze nieuwbouwwoning overwegen wij om direct na oplevering 2 dakkapellen te laten plaatsen nadat deze is ingedeeld in 2 kamers, waarna de woning qua wanden en vloeren kan worden afgewerkt. Nu is er een 1800 mm mogelijkheid aan de voorzijde van de woning, en een 3400 mm aan de achterzijde van de woning mogelijk. We ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een dakkapel van 1800 mm en 1 van 3400 mm alsook de combinatie van 2 gelijke dakkapellen van 1800 mm aan beide zijden. De dakkapellen van 180 mm hebben een vast raam, en een kiep/kantelraam & die van 3400 mm heeft 2 kiep/kantelramen en 1 vast raam. De uitvoering zal in september of oktober zijn.

Dakkapellen plaatsen aan de voor- en achterzijde

Leveren en plaatsen van kunststof dakkapellen aan de voor- en achterzijde (breedte 4.75 meter en hoogte 1.50 meter), met keralit. Breedte van de woning is in totaal 5.89 meter, we hebben een normaal schuin dak met dakpannen. Aan de voorzijde zit momenteel al een dakkapel, welke slechts ongeveer 1.50 meter breed is. Deze wil ik graag verwijderen en laten vervangen. Ik heb in de huidige dakkapel een soort van steunbalk in het midden zitten, deze wilik , indien mogelijk, graag laten verwijderen. Ik denk dat er geen vergunning voor nodig is.

Dakkapellen leveren en plaatsen

We willen voor ons nieuwe huis in Leusden op 1, 2 en/of 3 juli (als het echt niet anders kan, kan het ook nog 4 juli) twee dakkapellen laten plaatsen, beide kunststof met draaikiepraam, eentje van 3 meter breed met 1 raam en eentje van 5 meter breed met 2 ramen.

Dakkapellen leveren en plaatsen

Offerte voor dakkapellen. Tekening is aanwezig en kan ik toesturen. Het gaat om prefab dakkapellen leveren en plaatsen. Het gaat om 5 dakkapellen bij een vrijstaande woning in Nieuw Dordrecht. Dakkapellen van ongeveer 1.20 meter breed en 1.50 meter hoog.

Kunststof dakkapellen plaatsen

Betreft het leveren en plaatsen van 2 dakkapellen van kunststof (Keralit) met draai-kiepramen en een plat dak. 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde en met de mogelijk een tussenwand tussen beide dakkapellen te plaatsen. Breedte van de dakkapel achter is 3,8m, de voorzijde 2,4m en beide ca. 1,5m hoog. De kleur crème wit (een standaard RAL-kleur óf antraciet). Zónder binnenafwerking. Er hoeven géén rolluiken geplaatst te worden, wél willen we HR++ glas in de kozijnen met 1 óf 2 ventilatieroosters. Indien mogelijk willen we dat de ramen allemaal even groot zijn (dus symmetrisch). Extra opties mogen via 'berichten' worden doorgegeven.

Dakkappellen opknappen en dubbel glas

Twee dakkapellen opknappen en voorzien van dubbel glas. Tevens dak van dakkapellen bekijken en eventueel opknappen. 1 dakkapel is 4 meter breed en de andere dakkapel is ongeveer 2,5 meter breed. Dubbel glas ook leveren. Dakraam repareren.