Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapellen en dakramen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapellen en dakramen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapellen en dakramen plaatsen

Dakkapellen en dakramen plaatsen

Ik zoek een partij die twee (of vier) dakkapellen kan plaatsen. De dakkapellen moeten aan zowel de voor- als achterzijde van de woning komen. Elke dakkapel moet ongeveer 4 meter worden. Daarnaast moeten er 8 dakramen geplaatst worden. Het betreft een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Zolder verbouwen en dakkapellen plaatsen

Wij willen van onze zolder graag 2 gelijkwaardige slaapkamers maken waardoor er een scheidingswand nodig is. Ook vernemen wij graag of er aan beide zijden ter plaatse van de Velux dakramen een dakkapel kan worden geplaatst en wat de kosten hiervan zijn? Er is een plattegrond van de zolderverdieping beschikbaar.

Zolder uitbreiden met dakkapellen of dakramen

Plaatsen van een of twee dakkapellen en/of Velux raam plus zo mogelijk verhogen balken op zolder om kamer te realiseren.

Dakkapel plaatsen

Gaarne offerte voor het plaatsen van twee houten dakkapellen ca. 310 breed en ca. 150 hoog; twee ramen en 1 vast raam met ventilatiestrook en binnenzijde afgewerkt. Wangen rabatdelen en alles 2x in de grondverf. De kapellen moeten zijn voorzien van 2 electrische rolluiken. De twee bestaande dakramen moeten worden verplaatst. Bouwafval moet worden afgevoerd.

plaatsing en vervanging dakkapellen ...

plaatsing en vervanging dakkapellen en/of dakramen. Graag advies voor wat het moet worden. Er is een dakkapel aanwezig, deze is te laag en zou verhoogd moeten worden en er is plaats voor twee andere. Er moeten vergunningen aangevraagd worden, strenge regels (monumentaal stadsgezicht), graag iemand die hier iets van afweet.