Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 dakkapellen laten controleren op schade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 dakkapellen laten controleren op schade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 dakkapellen laten controleren op schade

2 dakkapellen laten controleren op schade

Afgelopen vrijdag zijn er zonnepanelen geplaatst. Bij deze klus heeft men de dakkapellen gebruikt als “opstap”. Binnen is het plafond van de dakkapellen gaan wijken. Wellicht is er buiten ook schade. Graag wil ik een inspectie (binnen en buiten) van de dakkapellen en een offerte voor herstelwerkzaamheden. In overleg met degene die de zonnepanelen hebben gelegd vergoeden zij de schade, maar helaas hebben zijzelf niet de expertise om dit te herstellen. Aan de binnenkant zie ik dat het plafond is gaan afwijken en er ruimte is ontstaan. We hebben (nog) geen lekkage, maar willen dit wel graag verhelpen, voordat deze wel ontstaat. Het gaat om twee dakkapellen, een voor een eentje achter. Ik schat dat ze ongeveer 2 meter breed zijn.

Dakkapellen reinigen en status controleren van bekleding en waterafvoer

Ik wil twee dakkapellen laten reinigen. Beide zijn circa 3,50 meter breed. Een is van kunststof, de ander van hout. Ook wil ik graag dat er een check plaatsvindt van de staat van de dakkapelbekleding en de waterafvoer.

Dakkapellen renoveren

Houten schroten verwijderen links en rechts van dakkapel. En het aanbrengen van Keralit schroten, kleur Mahonie. Tevens dakpanplaten op dakkapel controleren.

Dakkapel reinigen en waxen

Dakkapel reinigen, de trespaplaten waxen en de loodlappen controleren. Wat is het verschil in kosten met betrekking tot 1 dakkapel of 2? Eén dakkapel heeft 1 klein raam en 1 groot raam en de andere dakkapel (optioneel) is met 2 kleine ramen en 1 groot raam. Op aanvraag kan ik foto's sturen van de betreffende dakkapellen.

Dakkapel met lekkage repareren

Dakkapel dient gerepareerd te worden aan de hand van de bevindingen van een lekdetectiebedrijf (zie rapport). Er hoeft dus geen onderzoek meer plaats te vinden. Werkzaamheden: -Aftimmering verwijderen en waterkerende folie aanbrengen. -Tevens voetlood controleren. -Bitumen strook verwijderen en extra loodslabben plaatsen. Ik zoek een erkend bouwbedrijf of een in dakkapellen gespecialiseerd bedrijf. Reacties (offertes) en vragen graag per email.