Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapellen bekleden met Keralit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapellen bekleden met Keralit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapellen bekleden met Keralit

Houten ombouw van dakkapellen bekleden

Ik wil de houten ombouw van 2 dakkapellen bekleden. Dit willen wij laten bekleden met een materiaal zoals Plastisol, Keralit of een ander geschikt materiaal. De afmetingen weet ik niet dus dat moet even opgemeten worden.

Dakkapellen bekleden met Keralit

Wij hebben op onze woning 3 dakkapellen met op de zijkanten een verticale houten betimmering. Ik wil die zijkanten graag laten bekleden met Keralit en daarvoor een offerte ontvangen.

Dakkapel met Keralit bekleden

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het met Keralit bekleden van twee dakkapellen op de 2e verdieping aan de voor- en achterkant.

Dakkapellen opnieuw bekleden

Ik wil graag de 2 bestaande dakkapellen verbeteren door het aanbrengen van een nieuwe ombouw / nieuwe bekleding. De kozijnen zijn prima, echter de zijwangen en boeiboorden van triplex zijn aan vervanging toe (er zijn nog geen lekkages maar er zit wel deels rot in). De dakkapellen zijn vorige herfst nog geschilderd. 1) Dakkapel voorzijde: kozijn is ong. 1m breed x 1. 3m hoog. Dakkapel begint op ong. 30 cm hoogte vanaf onderzijde kozijn (en is dus ong. 1m hoog). 2) Dakkapel achterzijde: kozijn is ong. 1. 5 X 1. 3 m. Dakkapel begint op ong. 30 cm hoogte vanaf onderzijde kozijn. Interesse dus in of boeiboord/delen en zijwangen vervangen, of nieuwe bekleding erop (trespa, keraliet etc). Geen grote haast - mag ook later in Augustus, in September of Oktober.

Dakkapel opknappen en opnieuw bekleden

Ik wil mijn dakkapellen laten opknappen. De dakkapellen zijn 4 meter breed en 2 meter breed. Het hout dient te worden vervangen door Trespa.

Dakkapellen renoveren

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor de renovatie van 2 dakkapellen. De buiten breedte maat is circa 2 meter. De renovatie is hoofdzakelijk cosmetisch, echter wel enige lekkage. De dakbedekking moet worden vernieuwd door EPDM, de kapel bekleden met keralit en het plaatsen van nieuwe kiep-/kantelramen met HR++ glas. Er zijn 2 ramen per dakkapel.

Dakkapellen opknappen / herstellen

Het houtwerk van 2 dakkapellen herstellen met Trespa. Houtwerk vervangen of als het kan bekleden met Trespa in de kleur donker rood- bruin. Het dak van de kapellen hoeft niet vervangen, de zijkanten en de lijst rondom moet hersteld. Op een van de foto's staat een zonnescherm, dat wordt door onszelf verwijderd. De afmetingen van het raam zijn LxB 260x120 de diepte 100 cm.

Dakkapellen bekleden met volkernplaat

Op mijn huis staan 2 dakkapellen, die bekleed zijn met volkernplaat. Deze beplating is inmiddels 20 jaar oud en van slechte kwaliteit (geen Trespa). Ik wil het graag laten vervangen door dezelfde witte volkernplaat van het merk Trespa. De klus betreft: het demonteren van de oude beplating en het aanbrengen van nieuwe platen (waarbij de oude platen als zaagmal kunnen worden gebruikt).