Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapellen aanpassen en opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapellen aanpassen en opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapellen aanpassen en opknappen

Dakkapellen aanpassen en opknappen

Wij hebben een huis met 5 dakkapellen van gelijke afmeting (ongeveer 2,20 meter breed). Deze hebben alle 5 een platdak, maar wel een rondlopend en schuin boeibord (zie foto). We willen deze ronding eruit laten halen en laten vervangen door een recht lopend boeibord. Tevens dienen de zijwanden (opnieuw) bekleed te worden met Trespa, Keralit of iets dergelijks. Ik zou graag ergens regio maart/ april starten met het project.

Renovatie van 2 dakkapellen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het renoveren van onze dakkapellen, Ik heb 2 dakkapellen, één aan de voorzijde van (2.4 mtr) en één aan de achterzijde (3 mtr)van het huis. Beide dakkapellen zijn uitgevoerd in hout (Marantie), ik wil beide dakkapellen aanpassen met kunsstof kozijnen en boei delen en zijkanten met Keralit, ook wil ik het eventuele bouwafval door de vakman laten afvoeren

Puntdak op dakkapellen plaatsen

Ik wil mijn 2 dakkappelen aan de voorzijde van de woning laten aanpassen/ombouwen. Dit zijn nu platte dakkappelen maar ik wil er een puntdakkapel van laten maken met pannen erop. Graag een nostalgische uitvoering in de sfeer/uitstraling van de woning.

Zolderruimte alwaar 2 dakkapellen moeten ...

Zolderruimte alwaar 2 dakkapellen moeten worden geplaatst.(voorzijde en achterzijde) Aanpassen dakcontructie. Isolatie aanbrengen. Nieuwe daklatten en pannen.