Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel met waterschade repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel met waterschade repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel met waterschade repareren

Reparatie dakkapel na waterschade

We hebben een lekkage aan de zijkant van een van onze dakkapellen (naar binnen toe) als het regent en willen deze graag laten repareren voor de herfst/winter begint. Daarnaast willen we dakgoten nakijken/reinigen (als jullie dat ook doen). Graag ontvangen wij een offerte.

Dakkapel met waterschade repareren

Links onderin dakkapel lekkage. Wand raakt hierdoor beschadigt. Dakkapel zelf vorig jaar een nieuwe deklaag gekregen. Waarschijnlijk komt het vanaf dak zelf. Wel een scheurtje gevonden in lood en afgeplakt.

Dakkapel met waterschade repareren

Wij hebben een 30 jaar oude kunststof dakkapel van circa 2 meter breed (2e woonlaag). Enige tijd geleden is geconstateerd dat de loodstrips bijna aan vervanging toe waren. Inmiddels zien we een paar kringen op het plafond, veroorzaakt door vocht. Graag een offerte voor renovatie dakkapel en opnieuw waterproof maken (vervangen loodstrips).

Dakkapel met waterschade repareren

Het gaat om een dakkapel van 3 meter breed. (diepte even onbekend voor mij) de dakkapel is kaal van binnen en tussen de draagbalken van het dak zie je de (volgens mij heet het zo) schrootplaat zitten. Zie ook de foto's. Deze schrootplaat bevat zeer veel vochtplekken en ook schimmel hier en daar. Er groeien zelfs paddenstoelen uit. Wij wonen pas sinds 2 augustus in dit huis en hebben ook problemen met de verzekering. Zij zeggen dat dit een gebrek is dat al is ontstaan voor de aankoopdatum en dat wij bij de verzekering van de verkoper moeten wezen, maar deze zegt dat dat niet is te bewijzen dat dit er toen al zat. (In januari hebben wij de schade ontdekt na weghalen van gipsplaten. ) Zou u ons hiermee misschien ook kunnen helpen? Kan het kloppen dat er in zo'n korte tijd zoveel vochtplekken met schimmel etc. Kunnen ontstaan zonder dat dit er eerder zat? Of kan dit soort schade niet spontaan binnen 4 maanden ontstaan? Ondanks dat wij nog zitten te wachten op antwoord van de verzekering, willen we toch graag een offerte laten opmaken om een prijsindicatie te krijgen wat de reparatiekosten zullen zijn. De foto's die zijn bijgevoegd zijn van enkele weken geleden, maar op het moment zijn de donkere vochtige vlekken al meer dan verdubbeld over het gehele plafond en is er ook meer schimmel zichtbaar.

Dakkapel met waterschade repareren

Bijgaand stuur ik u enkele foto's van ons huis. Ook stuur ik u twee foto's van de detailtekeningen die we destijds bij de vergunningaanvraag hebben gebruikt. De loodslabben rondom de dakkapel aan de achterzijde van het huis (4,45 m breed en 1,2 m hoog) beginnen scheurtjes te vertonen. Op de foto's is te zien dat we enkele van die scheurtjes met Ducktape hebben afgeplakt. Graag ontvangen we van u een offerte voor de reparatie van de loodslabben bij de dakkapel aan de achterzijde van ons huis.

Paneel kunststof dakkapel repareren

Het betreft het plaatsen van water afstotend materiaal aan de binnenzijde van de dakkapel. Dit is nooit geplaatst waardoor we nu waterschade hebben.

Dakkapel repareren

Dakkapel reparatie aan nok. Waterschade binnenkant herstellen.

Dakkapel repareren

Door stormschade is van onze dakkapel (1.50 x 1.50 m) de zinkplaat afgewaaid, wat nogal waterschade heeft veroorzaakt. Er is een nieuwe zinkplaat op gelegd, maar de linker zijwang is nog niet goed gerepareerd. De rechter zinken wang lijkt stevig. Reparatie met zink alleen op de linkerwang is nog nodig.

Dakkapel waterdicht maken en schilderen

Het waterdicht maken van een dakkapel en schilderwerken op de zolder. Lekkage komt van de bovenkant van het dak van de dakkapel. Het schilderen gaat om de binnenkant dakkapel, wat door waterschade is aangetast.

Dakkapel renoveren

Er is een lekkage aan een van de twee dakkapelletjes aan de voorzijde van ons huis, door waterschade is er inmiddels schade aan houtwerk aan binnenzijde van de dakkapel. Repareren/renoveren dakkapel. Dakkapel is ongeveer een meter breed. Dak je moet dus waterdicht gemaakt worden en er is aan de binnenzijde gevolgschade aan houtwerk en stucwerk.