Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel en vliering bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel en vliering bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel en vliering bouwen

Dakkapellen plaatsen en een vliering bouwen

Maken en plaatsen van 2 dakkapellen (voor en achterzijde). De dakkapel aan de voorzijde moet ongeveer 4.30 meter worden en de dakkapel aan de achterzijde 4,64 meter. Per dakkapel wil ik graag twee draaikiepramen. Naast de dakkapellen wil ik ook graag een vliering met vlisotrap laten bouwen van ongeveer 6 meter lang.

Dakkapel en vliering bouwen

Ik wil aan de voorzijde van mijn woning een dakkapel van 400 cm breed met 2 kantelramen en in het midden een vast raam. Van binnen en buiten netjes afgewerkt. Geen stucwerk. Daarnaast wil ik ook graag een vliering met vlizotrap. Deze afmeting is 600 bij 320 cm. Het betreft een nieuwbouwwoning. Ik zou graag willen dat een vakman op locatie komt kijken en sta open voor suggesties.

Zolderverbouwing en dakkapel plaatsen

Momenteel grote ruime zolder van een nieuwbouwhuis (ongeveer 5.4 x 8 meter) met een schuin dak met hoge nok op ongeveer 4.60 meter. Zolder heeft alleen een laminaatvloer en is verder kaal. Aan beide kanten zit een klapraam (Velux), maar graag zouden we de zolder verbouwen naar 2 kamers en een wasruimte, met boven de kamers een vliering/opbergruimte, liefst met vaste trap er naartoe. Gezien het beperkte licht van de 2 ramen zouden we idealiter een dakkapel laten plaatsen aan in ieder geval 1 zijde, afhankelijk van de kosten aan beide kanten. Eventueel moeten er ook leidingen verlegt worden.

Dakkapel monteren

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen op een schuine pannendak, sporenkap, van een breedte van 3,5 meter. Daarbij zullen er ook extra balken aan beide zijde van de kap geplaatst moeten worden om een vliering te realiseren. De vliering zal 2 meter breed bij 5.70 meter lang gaan worden. Wij zullen een melding moeten maken van het plaatsen van de dakkapel op onze nieuwbouwwoning die in september opgeleverd zal worden. De afwerking dient separaat vermeld te worden op de offerte. Vliering 2 meter breed bij 5.70 meter.

Dakkapel en vliering maken

Wij willen een dakkapel over de gehele breedte van onze zolder en tegelijkertijd een vliering laten plaatsen (inclusief vlizotrap). De afmetingen van onze zolder zijn 5100 cm (B), 4217 cm (L) en 3800 cm (H). De dakkapel graag in dezelfde stijl / afmeting als de buren (zie foto). De dakkapel wordt aan de achterkant geplaatst, dus er is (denk ik) geen vergunning nodig.

Standaard dakkapel plaatsen

Plaatsen van een standaard dakkapel op een schuin dak. Het gaat om de voorzijde. Dakkapel van ongeveer 3 meter breed. Binnenzijde ook aftimmeren en scheidingsmuurtjes plaatsen met plafond erin (zolderverdieping), zodat er een vliering ontstaat. Tevens deuren plaatsen. Per 2 september kan ik in de woning, liefst dan zo snel mogelijk starten.

Wij willen een dakkapel en daarbij ook ...

Wij willen een dakkapel en daarbij ook kamers en een vliering maken op de zolder. Scheidingswanden plaatsen, vloer etc.

Ik wil graag een dakkapel van 3,50 meter ...

Ik wil graag een dakkapel van 3,50 meter breed met een doorlopend dak van dakpannen. Breedte van het huis is 5,50 m. Zolderhoogte is 3,90 m. Daarnaast het plaatsen van een dakraam en eventueel aftimmering van de zolder tot slaapkamer(s) en vliering.

Een aantal jaren geleden heb ik zelf een ...

Een aantal jaren geleden heb ik zelf een vliering op zolder gemaakt en één zolderkamer. Ik wil het nu uitgebreid hebben met een dakkapel en twee kamers. Beide uiteraard met verwarming en electriciteit. Waarschijnlijk (zeker) moet de ene kamer gesloopt worden. Ik hoop dat de vliering intact kan blijven maar heb daar graar advies over. Het afwerken doe ik zelf. Dakkapel is aan de voorkant.

dakkapel plaatsen en 2 kamers en ...

dakkapel plaatsen en 2 kamers en vliering maken op de zolderverdieping.