Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande dakkapel vergroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande dakkapel vergroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande dakkapel vergroten

Bestaande dakkapel vergroten

Huidige dakkapel wil ik graag uitbreiden en dan zijn er twee opties uitbreiden met 255 cm of 530 cm graag zou ik van beide opties een offerte willen ontvangen. Gaat om dakkapel met pannen en uitgevoerd in hout.

Bestaande dakkapel vergroten

Bestaande dakkapel is 3 meter, deze moet aan een zijden 2 meter langer worden. Werkzaamheden: - Dakkapel van 3 naar 5 meter (een zijde verlengen); - Nieuwe dak bedekking; - Nieuw Trespa RAL 9001, alle delen (gebroken wit); - Nieuwe kozijnen kunststofprofiel (oude houten kozijn vervangen). Links 1x kantel en vast raam, rechts 1x kantel en vast raam; - Zonder binnen afwerking.

Bestaande dakkapel vergroten

In 2016 is onze vrijstaande Ewoning gebouwd in een klassiek landelijke stijl. Wij willen daar nu graag een bestaande houten dakkapel van 160 cm hoog gaan verbreden. De dakkapel beslaat nu de badkamer en gedeelte van een slaapkamer en moet met 240 cm worden uitgebreid. Het bestaande uiterlijk moet behouden blijven, de kozijnen moeten worden voorzien van duveljagerprofilering. In de ramen moet drievoudig glas geplaatst worden. De leverancier van de bestaande kozijnen en ramen is Hebo. We bespreken hier graag even de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 6 meter breed met een plat dak. De dakkapel moet de ruimtes van 2 slaapkamers vergroten. Per kamer 2 ramen erin die ik van binnenuit kan wassen. Er is geen vergunning voor nodig. We hebben een standaard schuin dak.

Bestaande dakkapel vergroten

Ik wil een bestaande dakkapel laten vergroten met ongeveer 1. 5 meter. Huidige stijl moet worden behouden. Materiaal: hout, met een bitumen plat dak. Ik ben geinteresseerd in aanpak en kosten.

Bestaande dakkapellen vergroten

Graag laat ik mijn dakkapel vergroten op de tweede verdieping waar nu een dakkapel aanwezig is. Het dak van de dakkapelkapel moet plat dak worden. Kozijn 1 meter hoog. Vergroten met ongeveer 125 cm. Aan de achterzijde van de woning. Materiaal moet van hout zijn met een vast raam in het kozijn.

Dakkapel vervangen en vergroten

Ik wil de huidige dakkapel (2 meter breed) vervangen door een grotere (minimaal 4 meter breed) aan voorzijde van huis met pannendak. Graag van hout en mogelijk ook afwerking binnen (stucen).

Dakkapel en kozijn aanpassen

Ik wil mijn dakkapel wat vergroten en vervolgens het kozijn aan de voorzijde vernieuwen. Het betreft een kozijn met een hoogte van ongeveer 120 cm en een breedte van ongeveer 300 cm. Verdeeld in 3 gelijke delen met 2 x een raam. De zijkanten van de dakkapel zijn nu afgewerkt met houten delen, deze wil ik laten vervangen door keraliet (of soortgelijk) Ook het boeideel moet vervangen worden voor kunststof of zink. De nieuwe afmetingen van de dakkapel en het kozijn willen wij graag met de vakman bespreken. Er is een foto beschikbaar.

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Ons huis staat te koop en om de verkoopkans te vergroten zouden wij een grote dakkapel aan de achterkant van het huis (ongeveer 4,5 meter breed) willen laten reinigen en in de was willen laten zetten. De ruimte is makkelijk bereikbaar, al is het wel op de zolderverdieping.

Dakkapel vergroten en daarin badkamer maken

Ik wil mijn huidige houten dakkapel laten vergroten. Deze heeft momenteel een afmeting van ongeveer 200 cm x 235 cm en zal met een meter verbreed moeten worden. Dit is t.b.v. een extra doucheruimte. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.