Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel uitbreiden

Nokverhogende dakkapel plaatsen

1 februari ‘19 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Deze willen wij aan de achterzijde graag uitbreiden met een nokverhogende dakkapel van circa 4 meter. Graag wil ik een offerte voor meerdere opties, hout of kunststof. Casco geleverd en montage buitenzijde wil ik ook weten dus afwerken en casco. Binnenafmetingen doen we zelf.

Dakkapel uitbreiden

Ik wil een bestaande dakkapel aan de achterkant uitbreiden. Hij is nu 2,54 breed en 1,50 meter hoog met plat dak en kunststof kozijnen. Ik wil deze verbreden met een extra 1,94 meter (zodat ik nog 0,50 meter aan de zijkant over heb). Plat dak en twee openslaande ramen in de uitbreiding. Het hoek van het dak met de grond is circa 52,5 graden.

Bestaande dakkapel vergroten

Mijn huis is 5.60 meter breed. Aan de achterkant van ons huis staat een dakkapel van 3.20 meter breed. Deze dakkapel is precies in het midden geplaatst. Onze wens is om een badkamer op zolder te maken. En daarvoor zouden wij onze bestaande dakkapel aan één kant willen uitbreiden naar de maximaal toegestane breedte, 40 cm vanuit de kant. Is dat mogelijk? En zo ja, wat bedragen de kosten daarvoor. En hoeveel zou het kosten om het dakkapel aan beide kanten uit te breiden?

Bestaande dakkapel vergroten

Huidige dakkapel wil ik graag uitbreiden en dan zijn er twee opties uitbreiden met 255 cm of 530 cm graag zou ik van beide opties een offerte willen ontvangen. Gaat om dakkapel met pannen en uitgevoerd in hout.

Dakkapel uitbreiden

Ik wil graag een bestaande (volgens mij houten) dakkapel laten uitbreiden. Afmeting is 3.70 meter breed. Graag met 3 kozijnen in de dakkapel waarvan 2 met kiep/kantel-ramen. Indien mogelijk een indicatie voor zowel een kunststof als houten dakkapel.

Dakkapel plaatsen naast de bestaande dakkapel

Huidige dakkapel uitbreiden met nog een dakkapel eraan verbonden voor de voorkamer op de eerste verdieping. Mijn voorkeur gaat uit naar een dakkapel met kunststof kozijnen en dubbel glas. Het zal met ongeveer 2-3 meter verlengd moeten worden. De vraag is of de huidige verlengd kan worden, of dat de volledige dakkapel vernieuwd zal moeten worden.

Dakkapel uitbreiden

Aan de achterzijde van de woning willen we de dakkapel uitbreiden. De dakkapel is nu 4 meter breed en zal aan 1 zijde 2.5 meter uitgebreid moeten worden. Er dient een kozijn geplaatst te worden die niet open hoeft en de binnenzijde dient netjes afgewerkt te worden met hout.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag aan de achterzijde van onze woning de zolderruimte uitbreiden door middel van een dakkapel. Het betreft een pannendak met nu een kleine dakkapel. Het huis is circa 6 meter breed en we willen de dakkapel zo breed mogelijk. In de dakkapel willen we vijf ramen waarvan drie draai-kiepramen. Uitvoering kunststof in een gebroken wit/beige kleur.

Vergroten van de dakkapel

Er is een bestaande dakkapel, deze zouden we graag uitbreiden tot maximaal toegestane breedte. Dit betekent een mogelijke uitbreiding met ongeveer 250 cm mits 50 cm uit de goot de norm is. Tevens aanpassen deur/muur en afwerking. Wellicht verwijderen bestaande muur om nieuw gedeelte bij bestaande kamer te trekken. Ik wil graag per mail indicaties ontvangen, dit hoeft (nog) niet gedetailleerd te zijn. Echter wel duidelijk met en zonder breken van bestaande muur.

Dakkapel vergroten

Ik woon in een rijtjeshuis en ik wil een bestaande dakkapel gaan uitbreiden met twee ramen. Ik heb alle materialen al in huis en ik zoek een aantal vakmensen die dit kunnen doen. Kunststof dakkapel.