Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel plaatsen en tijdelijk zonnepanelen verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel plaatsen en tijdelijk zonnepanelen verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel plaatsen en tijdelijk zonnepanelen verwijderen

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen in Hilversum met de volgende specificaties: Plaatsing: voorzijde Maat: buitenmaat 3000 x 1500 mm Dakhelling: 30 graden Kozijnsoort: kunststof RAL7016 (antraciet) buitenzijde Aantal draaiende delen: 1 naar binnen openend draaikiep raam Aantal vaste delen: 2 Zijwanden en boeidelen: HPL RAL7016 Terugliggende kozijnen, geen dakoverstek. Hoop van jullie te horen!

Dakkapel laten plaatsen

Ik wil graag een dakkapel met keralit laten plaatsen. Antraciet grijs h 175 cm br. 350 cm 2 kiepramen 1 vast raam elect rolluik Binnen afgetimmerd.

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel van ongeveer 8 meter, mag ook iets groter of kleiner zijn. Afmetingen 1.70 meter hoog of 1.50 meter hoog. Helemaal van kunststof. Is aan de straatkant, is een schuin dak maar zonder hoek erin. 43 graden helling.

Dakkapel achtergevel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een compleet afgewerkte dakkapel aan onze woning.We krijgen 1 oktober de sleutel en zouden het liefst binnen ongeveer een week een dakkapel van zo'n 3 meter plaatsen (Kunststof). Wat voor informatie hebben jullie nog meer nodig om een offerte te kunnen maken? PS. Ik word liever niet onverwachts gebeld deze week, maar kan wel jullie bellen indien gewenst.

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil een kunststof dakkapel van 3 meter laten plaatsen. Graag met complete afwerking aan de binnenkant, inclusief de vergunning aanvraag. Ik hoor graag van u.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een houten dakkapel over de hele breedte van de zolder (4 meter) aan de tuinkant. Volledig van hout, inclusief het kozijn. De afwerking binnenkant graag in overleg. Vergunning lijkt mij geen probleem, gezien de andere huizen in de straat.

Dakkapel bouwen

Wegens een afzegging, ben ik op spoed naar een iemand die een dakkapel kan bouwen (evt. plaatsen). Maatvoering is circa 4,40 meter x circa 1,60 meter. Materiaal voor de dakkapel en het kozijn (incl. rolluik) staan al gereed. Graag alleen reactie wanneer je beschikbaar bent op korte termijn.

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel voor en achter alle twee met drie schuif en kiep ramen links en rechts en in het midden elk een lange raam voor voldoende licht inval en als het mogelijk is 1 schuif en kiep raam aan de zijkant rechts. De afmetingen zijn 4.50 breed en 175 lang en de dak is nu 33/5 graden schuin

Dakkapel aan voorzijde woning plaatsen

Ik wil een dakkapel aan de voorzijde van de woning plaatsen. De dakkapel moet 4,8 bij 1,5 zijn. Ik ben nog bezig met een vergunning, ik heb hiervoor ook tekeningen nodig.

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een dakkapel (kunststof, zonder afwerking) met de afmeting 2,50 mtr breed met 1 openslaande raam, op de achterkant garage. Ik weet niet zeker of ik hier een vergunning voor nodig heb, moet ik nog navragen bij de gemeente. Ik hoor graag wat uw prijzen zijn.