Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel en onderkant raam van kunststof schroten voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel en onderkant raam van kunststof schroten voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel en onderkant raam van kunststof schroten voorzien

Lekkende dakkapel laten repareren

Hoekhuis van een rijtjeswoning. Er is een lekkage in de dakbedekking en er zitten scheuren in de loodslab rond het dakkapel. Verder is aan de zijgevel van de woning een gat aan de onderkant van het boeibord. Dit zit op zo'n 4 a 5 meter hoog. Materialen voor de vakman.

Dakkapel en onderkant raam van kunststof schroten voorzien

Graag zou ik de zijkant van mijn dakkapel opnieuw willen laten betimmeren en onder het raam aan de voorzijde van het huis. Op beide plekken is het nu afgetimmerd met hout. Onder het raam is 180 x 40 cm. De dakkapel is 200 x 155 cm. Daar wil ik kunststof schroten voor in de plaats laten aanbrengen. De schroten zijn nu in de aanbieding bij Gamma. Graag snel een prijsopgave hiervoor.

Dakkapel opknappen

I.v.m. de verkoop van mijn woning wil ik een dakkapel opgeknapt hebben. Deze staat op de 2e verdieping. Het hout aan de onderkant is slecht. Eventueel moet ook lood vervangen worden.

Dakkapel repareren en schilderen

Ik heb een dakkapel van 3,75, vier ramen, ik wil de dakkapel repareren en schilderen. Eén raam heeft aan onderkant veel houtrot en moet gerepareerd worden, 10 x 4 cm , andere kleine plekken houtrot

Lekke dakkapel repareren

De dakkapel op de eerste verdieping van het huis heeft lekkage. Hier moet nieuw dakleer op. En het hout rond de bovenrand en aan de onderkant moet worden vernieuwd. Het dak van de dakkapel is 2 x 2 meter. .

Raam en kozijn dakkapel vervangen

Onze dakkapel heeft een nieuw raam en kozijn nodig. Het gaat om een kozijn van 1.50 meter bij 1.20 meter. Er zitten nu twee openslaande ramen in, maar ik wil hier voor in de plaats graag een vast raam wat ik aan de onderkant open kan zetten. Het materiaal van het kozijn kan in overleg bepaald worden. Ik heb nu en kozijn van hout, maar ik overweeg een kunststof kozijn. Tevens is er een lek onder het raam daar moet het lood vervangen worden. De ruimte is zowel van binnen als van buiten makkelijk bereikbaar.

Lekkage aan de dakkapel repareren

Ik heb een lekkage aan mijn kunststof dakkapel. Aan de onderkant waar de dakkapel op het dakbeschot aansluit (laagste punt dus) is het dakbeschot nat geworden in de hoeken, waarschijnlijk is dit al lang aan de gang. Geconstateerd doordat de aftimmering vochtplekken kreeg en na verwijdering van de aftimmering gezien dat het dakbeschot aan de rand van de dakkapel zacht is. Ik denk zelf dat het te maken heeft met de pannen en/of loodslab en niet de dakkapel zelf. Ik wil graag dat er iemand langs komt om de oorzaak te achterhalen en dit dan herstellen.

Dakkapel met houtrot repareren

De onderkant van de rand van de dakkapel is rot en daardoor losgelaten, graag repareren met trespa. Er zitten rolluiken op de dakkapel. Er moet gekeken waardoor het heeft kunnen gaan rotten, dat oplossen en rotte delen vervangen. Voornamelijk de hoekpunten zijn rot, misschien heeft het met daklijsten te maken? Dakkapel op de eerste etage, via achterzijde bereikbaar. Graag even kijken en offerte maken.

Dakkapel aanpassen

Na een onjuiste plaatsing van een dakkapel, op basis van expertiserapport in orde maken van onze dakkapel. Het omvat het plaatsen van slapers aan zijkanten en onderkant en het aanpassen dakpannen enz. enz. Er is een rapport met punten die uitgevoerd moeten worden. Wij willen graag enkel referenties gezien de geschiedenis van de plaatsing van deze dakkapel. Kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen de trefwoorden zijn voor gunning van deze opdracht.

Houtrot aan dakkapel repareren

Houtrot bij de onderkant van het raam van de dakkapel, dit moet gerepareerd worden.