Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel onderhouden of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel onderhouden of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel onderhouden of vervangen

Dakkapel onderhouden of vervangen

Wij hebben een dakkapel waarvoor wij onderhoud vragen. Het houtwerk is voorzien van een verflaag die aan het afbladderen is. Misschien is het al te ver en moeten de kozijnen vervangen worden door kunststof. Of misschien moet de hele dakkapel vernieuwd worden.

Dakkapel renoveren

We hebben 6 weken geleden tijdens een storm lekkage gehad bij een dakkapel aan de voorzijde van onze woning. Het lood bleek omhoog te zijn gewaaid. Dit is wel teruggeplaatst, maar we hebben toch nog wat lekkage en inmiddels wat schimmelplekken op de zolderverdieping. We hebben onze woning altijd heel goed onderhouden, maar de dakkapel is inmiddels al wel wat ouder. Wij willen de zijwangen van de dakkapel en het lood laten vervangen. De zijwangen moeten dan ook worden geschilderd. Ook laten we dan graag de hele dakkapel nakijken en zo nodig repareren. Vooraf ontvangen wij graag een offerte voor alle kosten.

Dakkapel onderhoudsvrij maken

Ik wil een vrijblijvende offerte wat de kosten zijn als ik mijn houten dakkapel laat renoveren naar kunststof. De dakkapel is goed onderhouden. Details: Afmeting: 2,80 breed; Graag offerte voor drie kunststof kozijnen in dakkapel waarbij de buitenste kozijnen open kunnen (draai/kiep); Ralkleur kader: 9001 – draaikiep: 3005; Zijwangen met keralit, ralkleur 3005; Boeiranden keralit kleur. Wilt u een offerte uitbrengen inclusief: - Montage; - Binnen en buitenafwerking; - Vensterbank; - HR++ glas; - Veiligheidsbeslag voor politiekeurmerk; - Afvoer oud materiaal; - Houtnerf look.

Onderhoud aan de dakkapel

Graag wil ik onderhoud laten plegen aan de dakkapel op mijn woning. De dakkapel is 30 jaar oud maar altijd erg goed onderhouden. De maat is 2 x 1 m1. De dakbedekking moet worden nagezien en mogelijk worden vervangen. Verder wil ik de zijkanten en boeiboorden laten vervangen. Over de materiaalkeuze overleg ik graag met de vakman.

Dakkapellen en erker vervangen

Momenteel zijn er 2 dakkapellen aanwezig. Beide slecht onderhouden en moeten nodig worden vervangen. Dakkapel 1, Badkamer: Nu: 2 meter breed, 1,5 meter hoog, 1,6 meter diep. Twee openslaande ramen met vast tussenraam. Hout en enkel glas. Dakkapel 2, Bijkamer: Nu: 1,5 meter breed, 1,5 meter hoog, 1,6 meter diep. Twee openslaande ramen. Hout en enkel glas.

Dakkapel reinigen

Onze dakkapel (van Trespa) moet onderhouden / gereinigd worden. Eengezinswoning, de kozijnen zijn pas geverfd. Foto eventueel beschikbaar.

Dakkapellen reinigen

Graag een offerte voor het reinigen van 2x dakkapel. Ramen worden normaal onderhouden maar boven- en zijranden zijn niet bereikbaar. Graag reacties via e-mail of 's avonds telefonisch.

Een slecht onderhouden (zolder)dakkapel ...

Een slecht onderhouden (zolder)dakkapel renoveren. Evt nieuwe zijbetimmering en onderhoud aan dakpannen. Schilderwerk van de nieuw aan te brengen betimmering ook erbij.

Wij hebben een uitbouw/dakkapel die aan ...

Wij hebben een uitbouw/dakkapel die aan het verzakken is en we willen graag weten wat er aan de hand is en wat het gaat kosten om dit te repareren. Het kozijn is tevens zeer slecht onderhouden.

Huidige dakkapel is slecht onderhouden ...

Huidige dakkapel is slecht onderhouden en is op plaatsen lek. Huidige dakkapel is ruim 2 mtr breed en hoog en bestaat aan de bovenkant uit drie ramen, waarvan de buitenste twee open kunnen. De voorkaant dient vervangen te worden door volledige glas (eventueel frans balkon). Enkle buitenwerk dient gedaan te worden. Binnenkant afwerken wiordt zelf gedaan