Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel met nokverhoging plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel met nokverhoging plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel met nokverhoging plaatsen

Dakkapel aan de achterkant

Het gaat om het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de bestaande hoekwoning. Deze moet ongeveer 6 meter breed zijn. De uitvoering moet in kunststof. Het is wel een woning met nokverhoging.

Dakkapel met nokverhoging plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van een dakkapel met een nokverhoging van 40 cm. Het dakkapel is 8 meter breed.

Plaatsen dakkapel inclusief nokverhoging

Het gaat om een rijtjeshuis uit 1947, waar wij een nokverhoging willen over het gehele dak en aan weerszijde (voorzijde en achterzijde) een dakkapel van 5 a 6 meter. Tevens moet de overblijvende dakpannen volledig vervangen worden i.v.m. slechte kwaliteit. Casco oplevering inclusief isolatie. Afwerking kan ik zelf doen.

Nokverhoging met dakkapel aan de ...

Nokverhoging met dakkapel aan de voorkant. Ongeveer 5,50m diep x 5,60m breed nu stahoogte zolder 1.70 moet ongeveer 2.40 ongeveer worden. Mogelijk meerdere mensen in de straat.

Nokverhoging / plaatsen van dubbele ...

Nokverhoging / plaatsen van dubbele dakkapel. Sporendakconstructie. Afmetingen: 5.36 breed x 4,40 m diep. Hoogte hoogste punt: 3.40 m. Laagste punt bij de ramen is 1.90 m. Inclusief 4 ramen aan beide kanten (3 ramen kunnen open).

Het gaat om een nokverhoging ...

Het gaat om een nokverhoging (duiventil). De dakkapel moet helemaal van kunststof worden 2 draaikiep ramen aan de voor en achterkant. rabbatdelen ook van kunststof en verder hoeft er van binnen niks afgewerkt teworden. Het dak is 30/35 graden de afstand tussen de 2kozijnen moet 450cm worden en de lengte van de heledakkapel moet 480cm worden.

Gaat om een dakkapel voor en een ...

Gaat om een dakkapel voor en een dakkapel achter. Beide met nokverhoging.

Maken van een nokverhoging achterzijde ...

Maken van een nokverhoging achterzijde en maken dakkapel voorzijde. Betreft alleen ruwbouw, afbouw doen we zelf.

Het realiseren van een nokverhoging en ...

Het realiseren van een nokverhoging en het plaatsen van een dakkapel.

Maken van een dubbele nokverhoging, ...

Maken van een dubbele nokverhoging, waarbij er dus aan 2 zijden van het huis een dakkapel met schuin dak komt. Het dak wordt in feite 1,5 mtr verhoogd, over een lengte van 11 (!) meter (aan 2 zijden). Er zitten nu 3 spanten in het huis, deze zijn dan niet meer nodig. Dakpannen over hele huis vervangen. E.e.a. volgens de huidige (isolatie)normen.