Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel op maat laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel op maat laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel op maat laten bouwen

Dakkapel leveren en monteren

Op onze zolder zit een voorbereiding voor een dakkapel. Nu willen wij hier graag ook daadwerkelijk een dakkapel laten plaatsen. De maat, zoals deze op de bouwtekening staat is 2330cm. Graag ontvangen wij een offerte van een onderhoudsvriendelijke, kunstof of polyester dakkapel. Het verschil tussen deze is mij niet geheel duidelijk, maar dit kunnen jullie mij vast nog uitleggen. Graag ontvang ik een email van jullie.

Dakkapel op maat laten bouwen

Wij willen graag een dakkapel op maat laten bouwen welke in hoogte over 2 verdiepingen geplaatst moet worden. Dus eerste en tweede verdieping waarbij de verdiepingsvloer van de tweede etage aangepast moet worden. De dakkapel wordt 4 meter breed.

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Wij willen onze dakkapel, op de tweede verdieping, laten reinigen en in de was laten zetten. De maat is ongeveer 2.50 x 1.85 meter.

Dakkapel van Trespa voorzien

Ik heb een dakkapel van ongeveer 2,5 meter breed en wil de bovenkant en de 2 zijkanten laten voorzien van trespa. Ik heb ook boven aan de zijkant van het huis in de nok , zie het als een driehoek , nu houten planken zitten die los beginnen te laten en zou daar dan ook gelijk een trespa plaat willen laten monteren . Weet hier niet de maat van aangezien ik niet durf het dak op te gaan .

Dakkapel vervangen

Mijn dakkapel is aan vervanging toe en ik wil deze kapel graag laten vervangen. Het is een dakkapel van 2,30 meter breed en 2,75 meter hoog. Het kan een probleem zijn dat de helling van mijn dak afwijkt van de normale maat, de hellingshoek is groter. De nieuwe dakkapel mag zowel van hout als kunststof zijn en het liefst onderhoudsvriendelijk. Graag uw advies betreffend de mogelijkheden en daarbij horende kosten.

Polyester dakbedekking vervangen op een dakkapel

Wij hebben een kleine lekkage in onze dakkapel van 10 jaar oud. Er ligt polyester dakbedekking op. De maat van het dak is 4 meter lang bij 2,5 meter breed. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor de vervanging van de dakbedekking.

Onderhoud aan de dakkapel

Graag wil ik onderhoud laten plegen aan de dakkapel op mijn woning. De dakkapel is 30 jaar oud maar altijd erg goed onderhouden. De maat is 2 x 1 m1. De dakbedekking moet worden nagezien en mogelijk worden vervangen. Verder wil ik de zijkanten en boeiboorden laten vervangen. Over de materiaalkeuze overleg ik graag met de vakman.

Dakkapel laten renoveren

Ik wil graag de zijkanten van onze dakkapel laten vervangen. Ze zijn nu met hardhout multiplex bekleed. Graag wil ik er trespa of kunststof laten afwerken. Zie de foto's. De maat is 1,2 x 2,1 meter. Zie de bijgevoegde foto's.

Dakkapellen renoveren

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor de renovatie van 2 dakkapellen. De buiten breedte maat is circa 2 meter. De renovatie is hoofdzakelijk cosmetisch, echter wel enige lekkage. De dakbedekking moet worden vernieuwd door EPDM, de kapel bekleden met keralit en het plaatsen van nieuwe kiep-/kantelramen met HR++ glas. Er zijn 2 ramen per dakkapel.

Lekkage aan de dakkapel repareren

Wij hebben lekkage bij onze dakkapel in de hoek op de 2e verdieping. De dakkapel is op maat gemaakt van hout. Graag deze lekkage verhelpen.