Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel laten reinigen en waxen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel laten reinigen en waxen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel laten reinigen en waxen

Dakkapel reinigen en waxen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het schoonmaken/ reinigen van twee dakkapellen op de tweede verdieping van mijn woning en misschien met de optie om het in de was te zetten mocht dit nodig zijn. De dakkapellen zijn op de 2e verdieping, het is moeilijk bereikbaar.

Dakkapel laten reinigen en waxen

Ik wil graag mijn dakkapel professioneel laten reinigen en evt. Waxen. Betreft een standaard dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Kunststof dakkapel reinigen en waxen

Mijn kunstof dakkapel wil ik graag laten reinigen. De kapel is 2 meter breed. - geen rolluiken - 2 ramen

Reinigen van kunststof dakkapel

Graag willen wij ons kunststof dakkapel van 5 meter breed laten reinigen en waxen.

Dakkapel reinigen en waxen

Het betreft het reinigen van mijn dakkapel. Deze heeft 1 groot raam en 1 openslaand klein raam. De kopschotten zijn van trespa en de zijkanten geplastificeerde rabbat delen.

Dakkapel reinigen en waxen

Dakkapel reinigen, de trespaplaten waxen en de loodlappen controleren. Wat is het verschil in kosten met betrekking tot 1 dakkapel of 2? Eén dakkapel heeft 1 klein raam en 1 groot raam en de andere dakkapel (optioneel) is met 2 kleine ramen en 1 groot raam. Op aanvraag kan ik foto's sturen van de betreffende dakkapellen.

Trespa van dakkapel reinigen / waxen

Het betreft het reinigen en waxen van het dakkapel. Deze is 5 meter breed en vooral de zijkanten zijn erg groen.