Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel installeren

Dakkapel installeren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een dakkapel van 4 meter breed op een dakhelling van circa 35 graden.

Dakkapel installeren

Ik wil graag een afspraak maken voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 4,50 meter breed. Ik heb een woning gekocht waar ik in februari de sleutel van krijg en graag een dakkapel op wil laten plaatsen. Betreft een dakkapel over 2 kamers heen. Ik had begrepen dat de afwerking aan de binnen- en buitenkant wordt verzorgd. Het dak is op de 2e verdieping.

Dakkapel opknappen

Graag wil ik de zijkanten van mijn dakkapel laten bekleding met Trespa. De dakkapel is ongeveer 3 meter lang en boven de kozijnen zal er ook een gedeelte vervangen moeten worden. De vakman dient de delen op te meten, te leveren en te installeren.

Zolder heeft bestaande dakkapel, maar ...

Zolder heeft bestaande dakkapel, maar deze is niet hoog en breed genoeg. Plan is om een nieuwe bredere dakkapel te laten installeren die ook de hoogte van het dak zal wijzigen. Op dit moment is plafond van zolder te laag zodat ik niet rechtop (ik ben 196cm) kan lopen, wat wij willen opvangen met zo'n dakkapel die verder strekt dan het huidige dak. graag zouden wij ook de mogelijkheid willen bespreken om een dakkapel te installeren die geen, of weinig, onderhoud vergen.

Leveren en installeren van dakkapel van ...

Leveren en installeren van dakkapel van kunststof. Breedte dakkapel ca. 4,30m, hoogte dakkapel ca 2m, helling dak 30 graden. 4 raamdelen waarvan twee draaikiep. Voorkant dakkapel bestaat uit 0,5m hoog schot met daarop de 4 raamkozijnen (indeling ramen asymmetrisch). Bestaande schoorsteen zal door de dakkapel steken.

Plaatsing dakkapel. Installeren ...

Plaatsing dakkapel. Installeren badkamer.