Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel inspecteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel inspecteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel inspecteren

Dakkapel inspecteren

De regenpijp en de dakkapel zitten los, er is iets mis met het loodwerk. Ik wil graag dat er een inspectie wordt gedaan van het materiaal en eventueel gerepareerd wordt. Het huis wordt in de verkoop gedaan dus willen we het zo spoedig mogelijk gedaan hebben.

Dakkapel inspecteren op lekkages

Ik wil mijn 10 jaar oude dakkapel laten controleren op lekkages en dergelijke. De dakkapel is van hout en ongeveer 2.5 meter breed.

Houtrot bij dakkapel repareren dan wel vervangen

Ik heb last van houtrot aan de dakkapel. De boeiboorden zijn rot. Graag wil ik de huidige dakkapel met een inwendige breedte van 197 cm laten inspecteren. Dan een offerte voor reparatie of vervanging.

Dak van dakkapel repareren

Indien het hard regent is er sprake van lekkage bij de dakkapel. Het komt zeer waarschijnlijk doordat er een lek is in het dak. Graag laten we de dakkapel inspecteren en de lekkage verhelpen.

Dakkapel inspecteren

Graag ontvang ik een oplossing voor mijn probleem met een te laag geplaatst dakkapel, deze veroorzaakt mijn inziens lekkage in de buitenmuur. De buitenmuur onder het dakkapel is na regen vochtig, verschillende dingen zijn al gedaan waaronder nieuwe dakbedekking en kitwerk, echter zonder afdoende resultaat.

Dakkapel repareren

Dakkapel volledig inspecteren en repareren zodat we lekkage voorkomen. Op dit moment is het droog maar we zien dit als preventieve maatregel. Het is een oude dakkapel. 1 kozijn is slecht en moet hersteld/vervangen worden. Inspectie dak en zijwanden, weet niet of hier herstelwerkzaamheden moeten plaats vinden. Kunststof dakkapel, alleen kozijn van hout. Binnenkort op vakantie, dus wellicht op korte termijn slecht bereikbaar.