Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel op eengezinswoning renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel op eengezinswoning renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel op eengezinswoning renoveren

Dakkapel op eengezinswoning renoveren

Bestaand dakkapel (4 meter) boeidelen en zijwangen beleed met Trespa. Deze wil ik graag vervangen door Keralit.

Onderhoud aan een dakkapel

Wij hebben op onze eengezinswoning een dakkapel, die onderhoud nodig heeft. Het hardhouten kozijn met twee openslaande ramen moet worden geschilderd. Ik verwacht dat er daarbij ook houtreparatie moet worden verzorgd. Ik wil verder het Trespa aan de zijkanten en bovenkant laten schoonmaken. Er is een rolluik dat ook wat gereinigd moet worden. De binnenafmeting van de dakkapel is 320 x 25 cm.

Boeiboord van de dakkapel repareren

De voorste boeiboord is een beetje los, mogelijk door houtrot. De dakkapel is ongeveer 2.3 meter lang. Graag willen wij de boeiboorden laten controleren en repareren, daar waar mogelijk is. Het betreft een eengezinswoning. Er is een foto beschikbaar.

Dakkapel schoonmaken en in de was zetten

Graag prijsopgave voor reinigen en in de was zetten van kunststof dakkapel. Dakkapel is van 2010 en in goede staat. Breedte ca. 5 mtr. En staat op 2e verdieping van eengezinswoning. Referenties zijn een pré.

Dakkapel met lekkage laten repareren

Graag zouden wij een prijsopgave willen ontvangen voor reparatie van een dakkapel lekkage. Het betreft een eengezinswoning in Amsterdam West. Voor meer informatie kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Dakkapel reinigen

Onze dakkapel (van Trespa) moet onderhouden / gereinigd worden. Eengezinswoning, de kozijnen zijn pas geverfd. Foto eventueel beschikbaar.

Dakkapellen plaatsen

Ik wil 2 dakkapellen laten plaatsen, eentje aan de voorkant en eentje aan de achterkant van mijn woning. Ik heb een eengezinswoning (hoekwoning) met een schuin dak, ook aan de zijkant. Graag wil ik de maximale van lengte gebruiken om een dakkapel te plaatsen. Graag bekijken ik samen met de dakkapelbouwer naar de mogelijkheden die bestaan.

Graag ontvangen wij van u een ...

Graag ontvangen wij van u een prijsopgave voor het plaatsen van 2 dakkapellen. Dit betreft een eengezinswoning in Amstelveen. Aan de voorkant van deze woning is nog geen dakkapel en graag zouden wij hier de maximale toegestane grootte willen laten plaatsen( wij denken dat dat zo’n 2 a 2.5 meter is). Aan de achterkant van het huis is er al een bestaand dakkapel van zo’n 2.5 meter en deze willen wij laten vervangen door een over de gehele breedte van het dak. Wij zoeken een bedrijf die ook het regelen van de desbetreffende vergunningen op zich neemt. De zolder is nu opgedeeld in een voorzolder en slaapkamer. Het plan is om de slaapkamer op te delen in 2 kamers d.m.v. een scheidingswand. Kunt uw bedrijf dit, neem dan contact met ons op.

vervangen dakkapel achter van ...

vervangen dakkapel achter van eengezinswoning

Beste lezer, Kunt u mij een scherpe ...

Beste lezer, Kunt u mij een scherpe en gedetaileerde offerte mailen betreffende het volgende: Dakkapel met kunstof kozijnen met houtnerf alle draai kiep ramen voor eengezinswoning met 45 graden dak uit 1980. 1 x 1.50 x 2.50 1 x 1.50 x 500 - uitvoering dakkapel moet de montage van een rollluik toelaten op zodanige wijze dat deze onder en binnen de dakrand valt. - garantie periode - afwerking binnen buiten - loodsoort -bitumen soort - trespa soort en montage wijze Vriendelijke groet, hr. van Haag Amsterdam