Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel dubbel huis vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel dubbel huis vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel dubbel huis vervangen

Dakkapel plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een hardhouten kozijn met twee draai-/kiepramen, 3 dubbel (HR) glas afwerking binnenzijde en plafond van de dakkapel kan plaatsen op een nieuwbouwwoning. Het dak wordt voorzien van hoogwaardige isolatie en dakbedekking, voorzien van zinken zijkanten. De maten zijn: 220 breed, 120 hoog. De dakkapel moet op de tweede verdieping geplaatst worden.

Dakkapel dubbel huis vervangen

Het gaat om een vervanging van een bestaande dakkapel van 7 meter. Dit wil ik samen met de buren overleggen want hij wil dat ook laten doen. We hebben ook al een offerte liggen voor reparatie. Het is een houten dakkapel dat we willen vervangen naar een kunststof dakkapel.

Dakkapel vernieuwen

Ik wil een houten dakkapel vervangen. Deze is 4,45 meter en aan beide zijden een dubbel vast raam, met 1 een raampje van 60 cm dat open gaat.

Dakkapel restaureren of geheel vernieuwen

Ik wil graag onze dakkapel laten restaureren of een nieuwe laten bouwen. Ongeveer 3 a 3,50 meter breed. Nu nog met deur, maar we willen het liefst met een vast en een klapraam en de deur eruit. De huidige dakkapel is in zeer slechte staat. Nu nog enkel glas en ik wil graag dubbel glas ervoor terug. Binnen ook afwerken, vermoedelijk nieuwe kozijnen, we twijfelen nog tussen kunststof of hout. Prijsverschil graag meenemen in uw offerte. Het dak ligt bitumen dak. Graag iets dergelijks voor terug. Waar kan zoveel mogelijk geïsoleerd.

Draairichting van ramen in dakkapel wijzigen

Het gaat om 3 naar buiten draaiende ramen in een dakkapel waarvan ik de draairichting wil laten veranderen. De afmeting is 110 x 87 centimeter per raam. Gewenst is: een vast raam in het midden en links en rechts naar binnen draaiende ramen. De houten kozijnen zijn voorzien van nieuw dubbel glas.

Nieuwe ramen in dakkapel laten plaatsen

In onze dakkapel met een meranti kozijn van 300 cm bij 130 cm wil ik twee nieuwe draairamen (meranti) met dubbel glas laten plaatsen en ook in het middelste vaste raam dubbel glas laten plaatsen (en misschien moet dat ook vervangen door een nieuw raam). Tevens moet het lood onder het kozijn gerepareerd of vernieuwd worden.

Isolatieruiten in dakkapel vervangen

Wij hebben 2 dakkapellen van 16 jaar oud met dubbel glas. Op een of andere manier komt er vocht in het isolatieglas. Het gaat om tenminste 2 of 3 van de in totaal 6 isolatieruiten. Wij willen er door een glaszetter naar laten kijken en de ruiten laten vervangen. We zijn ook erg benieuwd naar de oorzaak.

Dakkapel plaatsen naast de bestaande dakkapel

Huidige dakkapel uitbreiden met nog een dakkapel eraan verbonden voor de voorkamer op de eerste verdieping. Mijn voorkeur gaat uit naar een dakkapel met kunststof kozijnen en dubbel glas. Het zal met ongeveer 2-3 meter verlengd moeten worden. De vraag is of de huidige verlengd kan worden, of dat de volledige dakkapel vernieuwd zal moeten worden.

Dakkapel laten renoveren

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussenwoning een dakkapel. Ik wil eventueel de houten kozijnen laten vervangen door kunststoffen draai/kiep met dubbel glas en de bovenrand af laten werken met Trespa plaat. Er is een foto beschikbaar.

Dakkapel renoveren

De zijwangen van de dakkapel vernieuwen. De voorkant is 2,30 meter breed en 1,30 meter hoog, gemeten aan de binnenzijde. Graag twee offertes: een met houten rabatdelen, een met kunststof afwerking. 4 nieuwe ramen met dubbel glas, glasmaat is ongeveer 57 x 1,30 meter. Daarna alles schilderen. Bij voorkeur een bedrijf uit de directe omgeving.