Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel met draairamen laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel met draairamen laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel met draairamen laten plaatsen

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel van 4 meter op de eerste verdieping. De kamer is 5,17 meter breed. We willen graag 2 draairamen, dubbele kozijnen en een vensterbank. Uitvoering van de buitenkant willen we van kunststof. Het gaat om een hoekwoning. Het dak loopt vanaf de eerste verdieping schuin aan de achterzijde. In oktober krijgen we de sleutels van het huis.

Dakkapel met twee draairamen laten plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen aanvragen voor een Dakkapel van kunststof, 35 graden, pannendak, 3,5 of 4 m, 3 of 4 ramen, waarvan 2 draai of draaikiepramen. We horen graag van u!

Nieuwe ramen in dakkapel laten plaatsen

In onze dakkapel met een meranti kozijn van 300 cm bij 130 cm wil ik twee nieuwe draairamen (meranti) met dubbel glas laten plaatsen en ook in het middelste vaste raam dubbel glas laten plaatsen (en misschien moet dat ook vervangen door een nieuw raam). Tevens moet het lood onder het kozijn gerepareerd of vernieuwd worden.

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunstof dakkapel van 3.25 meter breed met de kleur van het kozijn in crème (gebroken wit). Uitgevoerd met twee draairamen in de kleur blauw. De zijkant heb ik graag afgewerkt met keralit. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Dakkapel compleet renoveren

Wij willen een dakkapel laten renoveren, nieuw kozijn met draairamen (of draai/kantelramen ) en de gehele buitenkant. Alles in het kunststof. Inclusief de gootjes en dakbedekking, deze moeten ook vernieuwd worden. Buren willen een kozijn met draai/kantelraan in kunststof. Zie bijgaande foto's en schetsen. Graag dakkapel en raam van buren apart vermelden op offerte. Kleur wit (Ral 9001). Voor overige gevens kunt u mij bellen.

Dakkapel renoveren en dakkapel plaatsen

Bestaande dakkapel met 3 draairamen van ongeveer 1 meter breed, renoveren of vervangen omdat er houtrot in zit. Achterzijde van het huis, op de zolderverdieping. Dakkapel is 5 meter breed, in een zadeldak geplaatst. En plaatsen van nieuwe dakkapel aan voorzijde i.p.v. het huidige daktuimelraam. Iets van 1.80 meter breed, mag in hout of kunststof, wat voordeliger is. Vergunning dan wel melding voor de nieuwe dakkapel zal ik zelf doen. Binnenzijde nieuwe dakkapel hoeft niet afgewerkt te worden.

Dakkapel vervangen èn vergroten

Vervangen en vergroten dakkapel op achterdak. Plaatsen steigers conform arbo en veiligheidswetten. Oude dakkapel verwijderen en afvoeren/dakkapelsparing vergroten/maken kozijndrager en slapers t.b.v. nieuwe kapel/plaatsen nieuw hardhouten dakkapelkozijn incl. 4 draairamen. Afmeting plus/minus 4750 x 1350 / maken dak-en zijconstructie / aanbrengen van een tweelaags bitumineuze dakbedekking en randen afwerken met zinken kraal/afwerken van de dakkapel aan de binnen en buitenzijde.

Dakkapel plaatsen

Betreft het plaatsen van een dakkapel. Dakkapel van 3 meter breed en 1.2 meter hoog, hout, 2 draairamen buitenzijde ca. 600mm breed, midden glas. Graag afwerking binnenzijde apart vermelden in offerte, gordingendak.

Twee dakkapel hardhout dakkapel ...

Twee dakkapel hardhout dakkapel voorzijde ca 3000x1500 bestaand uit 3 vakken, 2 draairamen, 1 vast glas incl ventilatierooster dakkapel achterzijde ca 3600x1500 betaand uit 4 vakken, 2 draairamen, 2 vast glas incl ventilatierooster

2 DAKKAPELLEN PLAATSEN PLAATSEN EN ...

2 DAKKAPELLEN PLAATSEN PLAATSEN EN LEVEREN VAN 2 DAKKAPELLEN VAN IEDER 6 METER LANG. DAKKAPELLEN HOEVEN ALLEEN GEPLAATST TE WORDEN, AFTIMMEREN AAN DE BINNENZIJDE IS NIET NODIG. KUNSTOF OF HOUT MAAKT NIET UIT. 2 DRAAIRAMEN ( LINKS 1 EN RECHTS 1) OP IEDERE DAKKAPEL, VERDER VASTE RAMEN. GRAAG TOTAALPRIJS MET PLAATSEN, KOZIJNEN EN DUBBELGLAS HR++ ETC. .INCL BTW