Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel met deuren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel met deuren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel met deuren plaatsen

Dakkapel laten bouwen

Ik wil graag een dakkapel van 4 meter laten plaatsen en 2 muren en deuren laten verwijderen. Het gaat om gipsplaten, dus er hoeft geen balk geplaatst te worden.

Dakkapel met deuren plaatsen

Wij willen graag een dakkapel van ongeveer 4 meter met kunststof deuren, zodat we het dakterras op kunnen.

Zolder verbouwen met dakkapel

Wij willen op zolder een slaapkamer, een bergkamer en wasruimte maken. De ruimte is ongeveer 11 meter lang en 6 meter breed. Tevens willen wij een dakkapel plaatsen. De precieze afmeting willen wij graag met de vakman bespreken. Er dienen wanden geplaatst te worden inclusief deurkozijnen en deuren. Verder dient er elektra worden door getrokken en de wanden en het plafond gestuukt. op zolder met een dakkapel. Het laminaat wat er nu ligt op zolder willen wij graag behouden.

Dakkapel laten plaatsen

Op schuin dak op 1e verdieping dakkapel plaatsen van ong. 4. 50 m breed. Te verdelen over 2 toekomstige slaapkamers. Uitvoering: kunststof met 2 draai/kiepramen, ventilatieroosters Verplaatsing bestaand dakraam naar zolderverdieping. Verplaatsen en aanleg binnenmuren slaapkamers met deuren

Kunststof dakkapel plaatsen

Op schuin dak op 1e verdieping dakkapel plaatsen van ongeveer 4,50 meter breed. Te verdelen over 2 toekomstige slaapkamers. Uitvoering: kunststof met 2 draai/kiepramen en ventilatieroosters. Verplaatsing van een bestaand dakraam naar de zolderverdieping. Verplaatsen en aanleg van binnenmuren van de slaapkamers met deuren

Standaard dakkapel plaatsen

Plaatsen van een standaard dakkapel op een schuin dak. Het gaat om de voorzijde. Dakkapel van ongeveer 3 meter breed. Binnenzijde ook aftimmeren en scheidingsmuurtjes plaatsen met plafond erin (zolderverdieping), zodat er een vliering ontstaat. Tevens deuren plaatsen. Per 2 september kan ik in de woning, liefst dan zo snel mogelijk starten.

Dakkapel

Ik zou graag een 7550 mm brede dakkapel willen op mijn garage welke aan mijn huis zit. De dakkapel mag aan de voorzijde rusten op de buitenmuur. Links is een stalen spant en rechts komt de dakkapel tegen mijn woonhuis. De dakkapel krijgt aan de voorzijde 2 deuren en links en rechts van elke deuren 2 ramen, derhalve in totaal 4 ramen. Ik zie graag een onderhoudsvrije dakkapel dus met kunststof ramen en deuren. Ik kan wat foto's en schetsen sturen als ik een email adres ontvang.

Wij hebben op 4 plekken in huis lekkage. ...

Wij hebben op 4 plekken in huis lekkage. In de dakkapel, boven de openslaande deuren in de woonkamer (waarschijnlijk komt het water door de buitenmuur heen), in het toilet (onbekend waarvandaan) en op de zolder (ook onbekend waar van daan). Graag willen wij alle 4 de plekken laten repareren.

Op ons huis uit +/- 1900 is 5 jaren ...

Op ons huis uit +/- 1900 is 5 jaren geleden een verdieping gebouwd. Nu zouden we graag op deze verdieping een dakkapel laten maken. De speciale wens is, dat het dakkapel een frans balkon heeft (dus geen ramen, maar twee openslaande deuren en een hekje ervoor).

Kunstof Dakkapel 4 meter breed, met ...

Kunstof Dakkapel 4 meter breed, met zijkanten in houtnerf donkerblauw, en draai/kiepramen. Ramen ook in houtnerf donkerblauw. Tevens wil ik, wellicht gecombineerd, openslaande deuren in mijn achterpui. (4 meter breed, 2 openslaande deuren, deuren donkerblauwe houtnerf, geen stijlen op ramen)