Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel en dakgoot laten reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel en dakgoot laten reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel en dakgoot laten reinigen

Hoge dakkapel achterzijde

Ik zou graag een hoge dakkapel willen van 4,5 m breed welke vanaf de dakgoot omhoog loopt +'- 2 m hoog, ook wil ik de rabatdelen onder de dakgoot laten vervangen zodat deze in het dakkapel overlopen. Graag wil ik de binnenkant volledig afgewerkt hebben. Het dakkapel zou ik graag in kunststof uitgevoerd hebben Vergunning graag in de offerte opnemen.

Dakkapel plaatsen achterzijde van de woning

Ik wil een dakkapel laten plaatsen van 2.40 meter breed van kunststof met houtnerf motief op een pannendak, waar ook nog een dakgoot in zit. Het is een nieuwbouwwoning in Beegden.

Dakkapel en dakgoot laten reinigen

Ik wil 1 dakkapel laten reinigen en dakgoot

Dakkapel vervangen

Wij willen graag een dakkapel vervangen op een licht schuin dak. Eentje moet vervangen worden en nog een andere dakkapel moet hierin meegenomen worden. De te vervangen dakgoot is drie meter breed en de andere ook. Dus er mag een grote van gemaakt worden met een lengte van zes meter.

Trespa en kunststof kozijn van de dakkapel reinigen

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en in de was laten zetten. Ook willen wij graag dat jullie de dakgoot schoonmaken. Hij is 2.70 meter lang en op de zolder verdieping.

Reiniging van de dakkapel

Wij willen onze 4 kunststof dakkapellen laten reinigen en de dakranden bij de dakgoot. De offerte betreft 3 woningen (2 onder 1 kap), De dakkapellen zijn niet identiek.

Dakkapel renoveren

Onze houten dakkapel lekt. De isolatie tussen de dakkapel en de dakpannen moet worden vervangen en verder moet de dakgoot schoongemaakt worden. Ook wil ik gelijk de dakpannen nagekeken worden.

Dakkapel laten renoveren

Van de dakkapel het hout links en rechts en de plank voor de dakgoot vervangen door kunststof. Ook de dakpanlatten rond de dakkapel controleren.

Buitenbekleding van de dakkapel vervangen

De buitenbekleding van 2 dakkapellen vervangen plus de dakgoot bekleding, in totaal ongeveer 8 m² met trespa (geplakt!). Plus het vervangen van het lood, dit is 5 a 6 meter. Graag advies van de vakman m.b.t. de trimmen/dakbedekking.

Dakkapellen plaatsen

- Vervangen dakkapel eerste verdieping, afmetingen +/- 5m breed en 1. 25m hoog en 1m diep - Vervangen dakkapel zolder, afmetingen +/- 2. 2m breed en 1. 25m hoog Beide dakkapellen met de volgende eigenschappen: - draai-kiepramen, kunststof met houtnerf, donkergrijs - EPDM dakbedekking - verborgen dakgoot - exclusief afbouwtimmerwerk binnen Graag twee opties in offerte: 1 optie met dakkapel uit 1 deel, polyester 2de optie met dakkapel uit losse onderdelen afgewerkt met Keralit