Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel achtergevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel achtergevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel achtergevel

Dakkapel achtergevel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een compleet afgewerkte dakkapel aan onze woning.We krijgen 1 oktober de sleutel en zouden het liefst binnen ongeveer een week een dakkapel van zo'n 3 meter plaatsen (Kunststof). Wat voor informatie hebben jullie nog meer nodig om een offerte te kunnen maken? PS. Ik word liever niet onverwachts gebeld deze week, maar kan wel jullie bellen indien gewenst.

Bestaande dakkapel renoveren

De bestaande dakkapel aan de achtergevel vertoond (tenminste) de volgende gebreken: - bovenste planken zijn vergaan en moeten worden vervangen - afwerking loodbeslag onder het kozijn moet worden verbeterd - aansluiting daktrim moet verbeterd worden - NB: de kozijnen en dakbedekking zijn in goede staat en er is geen sprake van lekkage.

Dakkapellen voor- en achtergevel plaatsen

ik wil twee dakkapellen laten plaatsen. Van ongeveer 5 meter breed aan de voor- en achtergevel. Twee gelijke dakkapellen voor de voorkant moet waarschijnlijk een vergunning aangevraagd worden. De dakkapel Woning is uit 1986. Er zijn nu geen dakkapellen. Er zitten pannen op. Afwerking doe ik zelf . Voorkeur voor prefab. Is een rijtjeshuis gaat om 2e verdieping Dakhelling 34 a 35 graden.

Dakkapel vanuit nok plaatsen

Kunststof dakkapel vanuit de nok plaatsen. Dakconstructie: Gordingkap Dakhelling: 28. 2 graden Plaatsing op achtergevel, 2e etage Gewenste afmeting dakkapel: 1750 (hoog) x 4000 (breed) Indeling: 2x draaikiepramen incl. Insectenhor (buiten) + 2x vast raam (binnen) + Kleur kozijn en boeidelen: Ral 9001 Kleur zijkant: Ral 6009 Bouwafval hoeft niet te worden afgevoerd. Vergunningsaanvraag + tekening regelen we zelf.

Dakkapel achtergevel prefab kunstsof

Ik wil graag een prefab, kunststof casco dakkapel plaatsen , +/- 3. 5 meter. Midden van de dakkapel zal een scheidingswand komen.

Twee dakkapellen plaatsen

Wij willen een dakkapel aan de voorgevel en een aan de achtergevel plaatsen. Dakkapel 1, Voorgevel: * Vergunningsplichtig. * Het gaat om een dakkapel die we qua uiterlijk zo gelijk mogelijk willen maken als van onze buren. Het heeft een dubbele overstek. Zie de tekeningen in de bijlage. * HWA verticaal onder het overstek. * Dakhelling 35 graden, pannendak. * Totale buitenbreedte: 2,35 m. * Hoogte: 1,75 m. * Wangen Trespa Wit, boeidelen: Trespa Oceaangrijs / Wintergrijs. * 1x vaste raam met ventilatierooster. * 1x draai/kiepraam. * Kunststof kozijnen. * Rolluik in kleur wit, Somfy motor. * Wandschakelaar voor bediening rolluik. Graag meerprijs voor bedrade wandschakelaar indien mogelijk. * 1x raamhor voor draai/kiepraam. * Verzorgt u ook de vergunningsaanvraag incl. Tekeningen? Indien ja, wat zijn de kosten hiervan? Dakkapel 2, Achtergevel: * Standaardmodel met enkele overstek. * HWA verticaal onder het overstek. * Geen vergunningsplicht. * Dakhelling 35 graden, pannendak. * Totale buitenbreedte 4,6 m. * Hoogte: 1,75 m. * Wangen Trespa Wit, boeidelen: Trespa Oceaangrijs. * 2 vaste ramen met elk een ventilatierooster. * 2 draai/kiepramen. * Volgorde ramen: Kiepraam – vaste raam – constructief tussenpaneel - vaste raam – kiepraam. * 2x rolluiken (Somfy motor). * 1x rolluik per kiepraam plus raam. * 2x wandschakelaars voor rolluiken. Graag meerprijs voor bedrade wandschakelaars indien mogelijk. * 2x raamhor voor draai/kiepraam. Ik hoor het graag van u. Met vriendelijke groet,

Dakkapel plaatsen over hele breedte en Velux raam verplaatsen

Wij willen graag een dakkapel over de toegestane breedte van de woning, beukmaat 5.40 meter, opgebouwd vanaf de achtergevel. Buren hebben dit ook gedaan en daar is de breedte van het dakkapel 4.30 meter, met 3 ramen. Wij willen het franse balkon vervangen door een set kiep-/kantel ramen, eventueel willen we ook het franse balkon, echter is dit afhankelijk van de kosten. Graag het franse balkon als optie in de offerte meenemen. Daarnaast willen we een afwerking met, geïntegreerde, rolluiken en een airco bij de dakkapel. Op de plek waar wij het dakkapel zouden willen, zitten nu 2 Velux dakramen, type GGU PK08, waarvan wij er sowieso 1, maar misschien ook wel beide, naar de andere zijde van het dak willen laten verplaatsen. Graag ook deze kosten toevoegen aan de offerte.

Wij willen onze nok gaan verhogen/ ...

Wij willen onze nok gaan verhogen/ verplaatsen, betreft een oude arbeiders woning met de bekende aangebouwde keuken en badkamer aan de achterzijde met 15 graden dak. Wij willen op de achtergevel, welke dan verhoogt dient te worden, gelijk een 45 graden dak zetten zodat de ruimte boven de keuken en badkamer bij de woning getrokken kan worden, hier zal dan ook indien nodig een dakkapel op moeten komen van circa 5 meter lang. Als dit nieuwe dakvlak word doorgetrokken zal de nieuwe nok dus hoger en iets naar achteren komen t.o.v. de huidige. 1 zijgevel (enkelsteens) zal dan ook in steen verder opgetrokken moeten worden (binnenmuur van houtskelet), ook zal hier een raam van circa 0.7x1.0 mtr in komen. De woning is 6.2 breed en in totaal 7.5 diep, waarvan de laatste 2.5mtr een 15 graden dak is.

Plaatsen van een houten dakkapel over de ...

Plaatsen van een houten dakkapel over de gehele breedte van de achtergevel. En plaatsing van een dakkapel van drie meter breed aan de voorzijde. Dak voorzien van zinken kraallijst en extra lat op het boeiboord. Ramen v.v. hr++-glas en ventilatieroosters. Plus verplaatsen dakraam van achterdakvlak naar voordakvlak. De voordakkapel is qua afmeting vergelijkbaar met de dakkapel die nu al op de achtergevel staat. Ivm geringe stahoogte zal er een creatieve oplossing moeten komen voor een zo dun mogelijk dakconstructie. De bestaande dakkapel moet gesloopt en afgevoerd worden.

We hebben een hoekwoning rechts waar we, ...

We hebben een hoekwoning rechts waar we, volgens bouwtekeningen, een nieuwe dakkapel voor en achter, op willen plaatsen, dubbel glas in de ramen, inclusief isolatie gehele zolder. Voorgevel een dakkapel met plat dak, APP dakbedekking, achtergevel een dakkapel met schuin dak over de gehele breedte, met dakpannen. Ook moet er een vaste trap gemaakt worden. De ruimte die op zolder gecreeerd wordt, wordt opgedeeld in 2 ruimtes, een grote en een kleinere. De CVketel moet herplaatst worden, en aansluiting en afvoer wasmachine moet nieuw geplaatst worden.