Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakhelling aanpassen dak verhogen en dakkapel monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakhelling aanpassen dak verhogen en dakkapel monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakhelling aanpassen dak verhogen en dakkapel monteren

Dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren

Ons huidige dak heeft slechts een dakhelling van 30% en nokhoogte van 1.80 meter. Breedte van het dak is 10 meter, diepte 7 meter. We willen het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen; - grote dakkapel erin; - nieuwe dakpannen; - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in betonnen zoldervloer noodzakelijk). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Aanvraag offerte Dakkapel te Nuenen, 430 cm breed

Graag willen wij vragen of u een offerte wilt uitbrengen voor een dakkapel aan de voorzijde van onze woning. Het betreft een woning met een flauwe dakhelling, ongeveer 25 graden. Afmeting ongeveer 4,30 breed met rondom een dakrand met overstekje. Afwerking in trepa (blind bevestigd) of keralit. EDPM dakbedekking. Dakkonstructie aanpassen (opvangen van een spantbeen). Zijwang dakkapel raakt bestaande schoorsteen, dus loodwerk aanpassen. Tevens plaatsen van een scheidingswandje en deur rond het trapgat. Binnenfwerking in gipsplaten met afgeschuinde kanten zodat ik deze zelf met knauf kan dichtzetten, schuren en schilderen.