Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakconstructie met dakkapel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakconstructie met dakkapel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakconstructie met dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen

Wij willen op onze nieuwbouw 2 onder 1 kap woning een 5 meter brede dakkapel laten plaatsen. 175 hoog, vergunningsvrij. De dakconstructie moet aangepast worden, zo weten wij. Deze moet nog door een constructeur berekend worden. De daktekening kan ik u opsturen. In de bijlage ziet u het type dakkapel dat wij willen. Graag offerte inclusief inpandige afbouwkosten.

Dakconstructie met dakkapel plaatsen

Voor vergunningaanvraag heb ik een constructietekening nodig om mijn dakkapel te mogen plaatsen. Nu heb ik mijn twijfels of het om een betonnen dak gaat. Dus ik zou graag willen dat iemand eerst langskomt om te kijken naar de dak en aan de hand daarvan een offerte uitbrengt voor de contructietekening en vergunningaanvraag.

Dakkapel zolderverdieping Lengte ca. 7m, ...

Dakkapel zolderverdieping Lengte ca. 7m, verdeeld over twee kamers. 5 ramen. 2 staande dragende balken moeten weg, dit betekent dus een aanpassing dakconstructie. Isolatie, aanpassing electra (wcd, spotjes in plafond dakkapel)

Plaatsen van een houten dakkapel over de ...

Plaatsen van een houten dakkapel over de gehele breedte van de achtergevel. En plaatsing van een dakkapel van drie meter breed aan de voorzijde. Dak voorzien van zinken kraallijst en extra lat op het boeiboord. Ramen v.v. hr++-glas en ventilatieroosters. Plus verplaatsen dakraam van achterdakvlak naar voordakvlak. De voordakkapel is qua afmeting vergelijkbaar met de dakkapel die nu al op de achtergevel staat. Ivm geringe stahoogte zal er een creatieve oplossing moeten komen voor een zo dun mogelijk dakconstructie. De bestaande dakkapel moet gesloopt en afgevoerd worden.

bestaande dakconstructie bestuderen; ...

bestaande dakconstructie bestuderen; lichte bouwvergunning aanvragen; dakkapel plaatsen; dakhelling tussen 25 en 30 graden; kozijn dakkapel 205x110 (BxH); oplevering januari 2007;