Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakbedekking en isolatie dakkapel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakbedekking en isolatie dakkapel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakbedekking en isolatie dakkapel repareren

Dakkapel plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een hardhouten kozijn met twee draai-/kiepramen, 3 dubbel (HR) glas afwerking binnenzijde en plafond van de dakkapel kan plaatsen op een nieuwbouwwoning. Het dak wordt voorzien van hoogwaardige isolatie en dakbedekking, voorzien van zinken zijkanten. De maten zijn: 220 breed, 120 hoog. De dakkapel moet op de tweede verdieping geplaatst worden.

Dakbedekking en isolatie dakkapel repareren

Afgelopen maanden heb ik al 3 keer een lekkage laten repareren in de dakkapel. Nu is de dakbedekking aan vervanging toe. Door de lekkage is ook het isolatiemateriaal aangetast. Klus bestaat uit het vernieuwen van de dakbedekking en het isolatie materiaal (binnenkant). Graag ontvang ik een offerte.

We hebben een hoekwoning rechts waar we, ...

We hebben een hoekwoning rechts waar we, volgens bouwtekeningen, een nieuwe dakkapel voor en achter, op willen plaatsen, dubbel glas in de ramen, inclusief isolatie gehele zolder. Voorgevel een dakkapel met plat dak, APP dakbedekking, achtergevel een dakkapel met schuin dak over de gehele breedte, met dakpannen. Ook moet er een vaste trap gemaakt worden. De ruimte die op zolder gecreeerd wordt, wordt opgedeeld in 2 ruimtes, een grote en een kleinere. De CVketel moet herplaatst worden, en aansluiting en afvoer wasmachine moet nieuw geplaatst worden.

Dakkapel (hoogte ca 1500mm) op voorvlak ...

Dakkapel (hoogte ca 1500mm) op voorvlak v/d woning,kunststof kozijn, generfd, RAL 9001 breedte 2400 mm ca 1/3 deel draai/kiepraam incl inzethor, ventrooster (RAL 9001) bovenin vast raamgedeelte. Buiten: zijwangenRAL6009 keraliet rabat. Dakrand: keralit rabat RAL 9001. dakbedekking met afvoer achterzijde dakkapel. binnen afwerking: zijwangen: isolatie en multiplex plafond: gipsplaat. icl vergunning aanvragen bij gemeente Huizen(ecl leges).

Betreft het geschikt maken van een ...

Betreft het geschikt maken van een vlieringzolder als werkkamer d.m.v. plaatsing (incl. isolatie) van een dakkapel (breed 4.5 m) op hellend dak, waarbij tevens een vaste (spil)trap naar deze verdieping dient te worden geplaatst. Vloer: hout. Dakbedekking: dakpannen. E.e.a. dient te geschieden ten tijde van oplevering van de woning medio december 2006 - januari 2007.