Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dak isoleren nieuwe pannen leggen en dakkapellen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dak isoleren nieuwe pannen leggen en dakkapellen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dak isoleren nieuwe pannen leggen en dakkapellen plaatsen

Dak isoleren, nieuwe pannen leggen en dakkapellen plaatsen

Ik ben bezig om te informeren om het dak opnieuw te laten leggen. De woning is 8 bij 9 meter groot en heeft een flauw dak met betonnen pannen. Deze pannen dienen te worden verwijderd, het dak geïsoleerd en nieuwe pannen geplaatst. Hiernaast willen wij eventueel ook 2 a 3 dakkapellen laten plaatsen. De breedte van de dakkapel zal 3 meter moeten worden. Het aftimmeren van de dakkapel willen wij ook graag separaat geoffreerd zien.

Lekkage verhelpen en dakkapel aan buitenzijde isoleren

Plat dak van twee dakkapellen aan de buitenkant isoleren: maten circa 360 x 190 centimeter en 216 x 190 centimeter. Van het grote dak moet eerst de lekkage verholpen worden. Het grind is al verwijderd en het dak is van binnen bereikbaar. Het betreft houten dakkapellen met kunststof kozijnen.

Dakkapel opknappen

Het verwijderen van de oude polyester ombouw, opnieuw isoleren en zijkanten voorzien van gevelbekleding met Keralit in de kleur blauw. Plat dak aanbrengen voorzien van dakbedekking inclusief het aanbrengen van een HWA. Daarnaast dienen de loodslabben te worden gecontroleerd. Tevens dient het dakkapel te worden voorzien van een nieuw kozijn (kunststof of hout). De bijgevoegde foto's geven een beeld van de huidige situatie en de situatie hoe de uitvoering moet zijn. De dakkapel is ongeveer 2.50 meter bij 1.50 meter.

Zolder isoleren en dakkapel plaatsen

Ik wil graag een offerte opvragen voor het laten isoleren van het dak, het plaatsen van een dakkapel en een Velux dakraam. De zolder is ongeveer 30 m2. De voorkeur gaat uit naar een dakkapel van kunststof die over de gehele breedte van het huis loopt, het huis is 6 meter breed. Het huis heeft een puntdak.

Dakkappellen incl trap naar de zolder realiseren

Ik wil een offerte voor het plaatsen van een vaste trap naar de zolder. Op dit moment is er een vlizo trap en is de vloer van hout. Daarnaast zouden wij graag 2 dakkapellen laten plaatsen inclusief het aftimmeren & isoleren van het dak. Het dak is 5.5 meter breed. Wij hebben geen idee hoe groot de kapellen dienen te worden.Graag ontvangen wij advies hier over.

Dakkapellen vervangen en dak isoleren

Er dienen 2 dakkapellen vervangen te worden en het isoleren van het dak aan de buitenzijde. Tevens enkele herstelwerkzaamheden die er achter wegkomen.

Renoveren van de dakkapel

Wij hebben een dakkapel met daarin een verhuisraam van ongeveer 1,15 meter hoog en 2,35 meter breed. Dit raam lijkt verzakt. Het sluit niet meer goed waardoor we lekkage hebben. In de muren en het plafond rondom het raam zitten scheuren en vochtige plekken. De schuifkastjes onder het raam kunnen niet meer goed open. De ruimte onder het schuine dak, achter schuifdeurtjes is nu nog helemaal kaal en geïsoleerd met piepschuim. Deze ruimte willen we graag goed laten isoleren en netjes laten afwerken. Verder blijft er na regen veel water op het dak staan. We willen dat het dak goed op afschot wordt gemaakt. De dakkapel is ongeveer 2,50 meter diep en 3,30 meter breed. Wij vinden een goede vakman die kwaliteit aflevert en ervaring heeft met dit soort problemen belangrijker dan een scherpe prijs.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een grote dakkapel aan de achterzijde van de woning. De dakkapel zal ongeveer 5.5 meter breed moeten worden. De zolder zal dan verder in 2 slaapkamers gedeeld moeten worden. Beide kamers dienen dan voorzien te worden van een deurkozijn en deur en het isoleren en stuken van het dak en de wanden. De verdere afwerking verzorgen wij zelf.

Dakkapel plus isoleren zolder

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor een dakkapel van ongeveer 2 meter breed. De dakkapel is bedoeld voor onze nieuwe woning. Tevens wil ik graag weten hoeveel de kosten zullen zijn voor het isoleren van de zolder zodat het koel blijft tijdens de warme dagen. Betreft het isoleren van het dak aan de binnenzijde.

Dakkapel van dubbel glas voorzien en nakijken (lekkage)

Mijn dakkapel van 4 meter breed heeft enkel glas. Er zitten ramen en een deur in. Ramen zijn 2,5 meter breed, ongeveer. Deze wil ik vervangen door dubbel glas en isoleren. Verder lekt het dak op diverse punten o.a. vanuit het dak bij 'n uitstekende balk vanuit 't plafond en aan de zijwanden. De vraag is of dit opgelost kan worden door enkele aanpassingen of dat er 'n nieuw dakkapel geplaatst moet worden omdat de constructie niet goed is.