Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 Casco dakkapellen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 Casco dakkapellen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 Casco dakkapellen plaatsen

2 Dakkapellen plaatsen

Ik wil 2 casco dakkapellen plaatsen van kunststof. 1 dakkapel van 3 meter breed en een dakkapel van 5 meter breed. Het liefst met donkere ramen als dit mogelijk is. Ik ontvang graag een offerte.

2 Casco dakkapellen plaatsen

Ik wil graag 2 casco dakkapellen (voor en achter) van 3,5 a 4 meter breed voor onze woning in Zaandam. Het moet van kunststof zijn. Er is volgens mij wel een vergunning voor nodig, maar dat is nog niet zeker. Mocht dit nodig zijn dan wil ik dit graag via de aannemer aanvragen.

Meerdere dakkapellen plaatsen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor een of 2 (voor en achter) casco dakkapellen van 4 meter breed op een schuin pannendak. Ook wil ik deze graag met verschillende materialen ter vergelijking.

Dakkapellen plaatsen

Twee dakkapellen (vanwege grootte, wellicht geen prefab) met een lengte van 9 meter (binnenmaat). Ten bate van drie kamers. Het dakkapel heeft 3 kozijnen per kant, en moet rolluiken hebben aan 4 kozijnen (2 x hoeft niet). Zie tekening voor schets: - V staat voor vast raam, - O voor te openen raam (kantel kiep). Graag een uitvoering in hoogwaardig kwaliteit (Kiralit of hardhout). De dakkapellen moeten casco worden opgeleverd, met enkel zijpanelen aan kopse kanten afgetimmerd. In onderling overleg (wat is handig) graag rond december/januari uitvoeren.

Ik wil graag een offerte voor een ...

Ik wil graag een offerte voor een dakkapel, in dit geval 3 dalkapellen. Aantal dakkapellen: 3 Gewenste breedte dakkapel in cm.:: 2 x 212,5 en 1 x 300 Hellingshoek van het dak in graden:: 55 Van welk materiaal moet de dakkapel gemaakt worden:: trespa Welke (RAL)kleur moeten de kunstof kozijnen krijgen:: RAL 7024 grafietgrijs. Welke indeling van kozijnen en ramen wenst u:: De twee dakkapellen van 212,5cm dienen 1 kiep-kantel raam en 1 vaste glazenwand te hebben. De dakkapel van 300cm dient brandvertragend/brandwerend mat glas te bevatten. 1 deel praktisch onzichtbaar en een vaste glazenwand. De overige 2 ramen: kiep-kantel. Afwerking binnenzijde:: Casco en meerpijs voor afwerking. Wanneer moet de dakkapel geplaatst worden:: Zo snel als mogelijk

ik zoek iemand die een casco geraamte ...

ik zoek iemand die een casco geraamte incl dakpannen leggen en zinken dakgoot voor mijn dakkapellen kan zetten en de balken die blijven zitten weer stevig bevestigd de afwerking en bekleding doe ik zelf