Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco dakkapel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco dakkapel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco dakkapel plaatsen

Prefab dakkapel plaatsen

Ik wil een prefab dakkapel 4,50 meter met kunststof kozijnen op een kap van 30 graden met RBB betonpannen met 2 draai-/kiepramen en 2 vaste ramen. De zolder is casco dus er hoeft in principe niet veel afgedekt te worden.

Casco dakkapel plaatsen

Wij hebben een nieuwe woning aangeschaft en willen hier graag aan de voor- en achterzijde een casco dakkapel laten plaatsen. De wensen zijn als volgt: - binnenmaat ongeveer 300 cm - hoogte 150 cm - buitenzijde: antraciet houtlook - raamkozijn: wit - 2 x kantel kiep raam - 1 x vast raam Er is nog geen vergunning aangevraagd. Dit dient door de vakman gedaan te worden. Wanneer de goedkeuring binnen is starten wij graag gelijk met de werkzaamheden. Het aftimmeren van de kapellen aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen.

Dakkapellen plaatsen

Twee dakkapellen (vanwege grootte, wellicht geen prefab) met een lengte van 9 meter (binnenmaat). Ten bate van drie kamers. Het dakkapel heeft 3 kozijnen per kant, en moet rolluiken hebben aan 4 kozijnen (2 x hoeft niet). Zie tekening voor schets: - V staat voor vast raam, - O voor te openen raam (kantel kiep). Graag een uitvoering in hoogwaardig kwaliteit (Kiralit of hardhout). De dakkapellen moeten casco worden opgeleverd, met enkel zijpanelen aan kopse kanten afgetimmerd. In onderling overleg (wat is handig) graag rond december/januari uitvoeren.

Kunststof dakkapel plaatsen

De dakkapel aan de achterzijde van de woning willen wij graag laten vervangen. Deze is 3 meter breed. Hij zal een kozijn met 2 x kiep/kantel raam en inzet hor moeten krijgen en een rolluik bij de achter boeideel elektrisch bediend. De zijwanden moeten van keralit zijn en de dakbedekking van kunststof. Verder mag hij casco opgeleverd worden en dient de oude dakkapel eventueel afgevoerd te worden.

Bestaande dakkapel uitbouwen

We willen onze bestaande dakkapel uitbouwen naar een grotere (foto's evt. beschikbaar). De kunststof kozijnen hergebruiken en zoveel mogelijk de reeds bestaande kapel aanhelen tot de nieuwe. Graag een prijsopgave van alleen de casco dakkapel, echter inclusief alle kosten en BTW Binnenafwerking graag gescheiden aanbieden, zo ook eventuele installatie werkzaamheden. Tekeningen al aanwezig, aanvraag vergunning ingediend.

Casco dakkapel laten bouwen

Wij willen graag een casco dakkapel laten bouwen. Waarschijnlijk kan er geen hijskraan bij, dus moet de deze ter plekke worden opgebouwd. De afmetingen zijn ongeveer 3,10 meter breed x 2,10 meter diep x 1,45 meter hoog. De dakhoek is 35 graden, de dakkapel krijgt een plat dak. De dakkapel kan vergunningsvrij worden gebouwd.

Dakkapel met plat dak plaatsen

Graag willen wij een mooie dakkapel met plat dak laten plaatsen. We willen graag een houten dakkapel, casco oplevering. Het wordt waarschijnlijk 3 meter breed en we willen graag een dakkapel in oude stijl.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen van ongeveer 4,5 meter breed. Kunststof dakkapel. Casco, afwerking binnenzijde hoeft niet.

Plaatsen dakkapel inclusief nokverhoging

Het gaat om een rijtjeshuis uit 1947, waar wij een nokverhoging willen over het gehele dak en aan weerszijde (voorzijde en achterzijde) een dakkapel van 5 a 6 meter. Tevens moet de overblijvende dakpannen volledig vervangen worden i.v.m. slechte kwaliteit. Casco oplevering inclusief isolatie. Afwerking kan ik zelf doen.

Dakkapel plaatsen

Wij willen een dakkapel plaatsen aan de zijkant van het huis alleen de kozijnen. De afwerking willen we zelf doen, dus wij hebben alleen het kale casco nodig. Afwerking zoals isoleren en kozijnen plaatsen doen we zelf. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 3 meter.