Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeidelen en zijwangen van een dakkapel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeidelen en zijwangen van een dakkapel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeidelen en zijwangen van een dakkapel vervangen

Boeidelen en zijwangen van een dakkapel vervangen

Ik wil graag een offerte/prijsindicatie voor het vervangen van houten delen met Keralit, kleur RAL 7021 (zwartgrijs). Zijwangen, boeidelen en daktrim van de dakkapel vervangen. Maten bij benadering (iets te ruim gemeten, wel zelf nameten): boeidelen: 330 x 50 cm + 2 maal 65 x 50 cm (zijkanten); 2 maal zijwangen: 150 x 65 cm (bovenaan). Ik heb nog 3 stuks Keralit RAL 7021 van ruim 215 cm en 1 stuk van 140 cm. Die graag gebruiken voor de zijkanten.

Zijwangen en boeidelen bekleden met zink

Voor een woning gelegen te Amstelveen moeten de zijwangen en boeidelen van 2 dakkapellen bekleed worden met zink. Dakkapellen zijn identiek en ca 5m lang. Graag een afspraak op locatie voor prijsopgave. Uitvoering werk wel graag binnen 3 weken.

Dakkapel op eengezinswoning renoveren

Bestaand dakkapel (4 meter) boeidelen en zijwangen beleed met Trespa. Deze wil ik graag vervangen door Keralit.

Boeidelen en zijwangen van dakkapellen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de bestaande boeidelen en zijwangen van onze 2 dakkapellen (1 op 1e etage en 1 op zolder). Alles is van hout. Vervangen door Trespa. Graag ook in offerte meenemen beide platte daken van de kapellen voorzien van nieuwe daklaag. Er ligt nu bitumen op. Geen idee of de hemelwaterafvoer dan ook vervangen dient te worden. En optioneel kunststof kozijnen aanbieden. Sommige delen van het hout zijn slecht, met name de glaslatten. Een dakkapel is ongeveer 3 meter bij 1.5 meter. De andere is 2 x 1.5 meter. Foto is op te mailen.

Dakgootafwerking, zijwangen en boeidelen dakkapel vervangen

Ik wil graag een offerte/prijsindicatie voor het vervangen van houten delen met kunststof/ Trespa/ Rabat enz. Wat moet er gebeuren: - Houten dakgootafwerking vervangen met kunststof, kleur: Ral 9010 - Zijwanden en boeidelen dakkapel vervangen met kunststof. (voorkeur zijkant kunststof rabat) Kleur : Ral 7016; grijs antraciet. Maten bij benadering (uiteraard nameten): - Dakgoten 3 x 5 meter onder en voor. Dakkapel boeidelen: 260 x 30 cm / 2 maal 200 x 30 cm - Dakkapel zijwanden: 120 x 200 cm (voor de twee zijkanten samen)

Dakkapel laten renoveren

Vervangen zijwangen, boeidelen (W.R.C.) en dakbedekking van de dakkapel. (Is nu bitumen). De maten van de dakkapel zijn: Hoogte 110 cm, diepte 170 cm, breedte kozijn 230 cm Geschilderd: herfst 2014 m.u.v. zijwanden. Dekkende beits, Wijzonol. Dakbedekking is nog niet vernieuwd, 25 jaar oud.

Dakkapel repareren

Het betreft het vervangen van boeidelen en zijwangen van de dakkapel. Het gaat om ongeveer 2 meter. Repareren van het houten kozijn. Schilderen van de buitenzijde van de dakkapel. De kapel is ongeveer 4 m2. Vervangen van dakraam.

Dakkapel renoveren

Renovatie van een houten dakkapel van 15 a 20 jaar oud. Afmetingen: 3.20 meter breed en 1.50 meter hoog. Plat dak met grind erop. Heeft nooit lekker gezeten en af en toe lekkage gehad. Het hardhouten kozijn, glas en ramen zijn in goede conditie en wil ik behouden. De rest moet vervangen worden door kunststof met isolatie e.d.: zijwangen, boeidelen en dakje. Alles vervangen door kunststof delen en iets als EPDM op het dak. Ik kan u foto's mailen.

Boeidelen en zijwangen van dakkapel vervangen

Graag willen we een offerte voor het vervangen van de boeidelen en zijwangen door trespa. Materiaal is nu hout, vervangen door kunststof.

Zijwangen en loodwerk van dakkapel vervangen

Zijwangen en loodwerk van dakkapel vervangen. In verband met oud loodwerk wat diverse scheurtjes vertoont en een slecht geïsoleerde opbouw van de zijwangen deze opnieuw op te bouwen, incl. Vervangen loodwerk of verholen goot. Omdat zijwang naar buiten toe opgedikt moet worden moet mogelijk ook overstek en dakbedekking aangepast worden. Dakkapel is ca. 3m breed, bouwjaar ca. 1980 (houten opbouw). 5 jaar geleden wel kozijn vervangen door kunststof variant en boeidelen en zijwangen voorzien van Trespa. Vragen s.v.p. per mail of telefonisch na 17:00uur.