Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium profiel van dakkapel terugplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium profiel van dakkapel terugplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium profiel van dakkapel terugplaatsen

Aluminium profiel van dakkapel terugplaatsen

Graag terugplaatsen van een aluminium profiel van 2,5 meter aan de zijkant van de dakkapel.

Daklekkage bij de dakkapel repareren

Al enige tijd hebben wij lekkage aan onze dakkapel. Wij hebben een dakkapel op het zadeldak laten zetten. Aan de oostzijde van de dakkapel komt bij regen en wind water binnen. Dit sijpelt van de bovenkant van de dakkapel langs het restant van het bestaande schuine zadeldak naar binnen. Ook hebben wij lekkage bij de aanbouw op de begane grond. Hier hebben wij over de breedte van onze woning (5.40 m) een aanbouw met in het dak opgenomen een lichtstraat. Deze staat onder ongeveer 45 graden tegen de buitenmuur van de verdieping op. Deze is afgewerkt met een aluminium profiel en komt tot onder de onderzijde van de slaapkamers. Op een of andere wijze lekt er water vanaf de vensterbank of muur naar binnen langs de watervaste houten platen (verticaal aan de bestaande buitenmuur bevestigd) aan de binnenzijde van de woning.

Dakkapel maken op de woning

Het betreft het maken van een dakkapel van 5 meter breed en 1.40 meter hoog (buitenmaat), aan de achterzijde van de woning. De borstweringshoogte is ongeveer 1.1 meter en de plafondhoogte 2.20 meter. De nieuwe dakkapel dient aan de buitenzijde afgewerkt te zijn met onderhoudsarme Volkern plaat, Trespa, in de kleur antraciet, 7016. De gehele buitenafwerking moet verlijmd worden waardoor er geen schroeven of dopjes zichtbaar zijn. De dakkapel moet voorzien worden van een kunststof kozijn, wit ral 9010, met vlak profiel en eventueel van het merk Veka. De kozijnen moeten voorzien zijn van staalversteviging conform voorschriften SKG met komo keur en de voorzijde voorzien van overstek van 200 mm. De beglazing moet hr ++ met komo keur zijn. Dak- en wandisolatie moet minimaal een rc van 3,0 m2. Kw zijn. Dakbedekking EPDM met aluminium daklijst. De aansluiting rondom moet Ubbiflex loodvervanger zijn in de kleur zwart. Het afvoeren van het bouwafval en de afwerking aan de binnenzijde zijn inclusief.