Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Advies over plaatsen dakkapel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: advies over plaatsen dakkapel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelspecialisten in uw regio.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: advies over plaatsen dakkapel

Advies over plaatsen dakkapel

Onze zolder heeft heel veel schuine kanten en maar een heel klein stukje plafond, onze zoon van 15 word te groot voor de zolder, stoot overal zijn hoofd, welke dakkapel past op ons huis om de kamer ruimer te maken?

Dakkapel plaatsen

Wij zouden graag een prefab kunststof dakkapel van +/- 5,5 meter willen laten plaatsen met plat dak (hoogte 1,75m). We ontvangen 22-10 de sleutel van onze nieuwe woning en zouden graag zo spoedig mogelijk een dakkapel willen plaatsen. Zie bijgevoegd de foto van de buren - graag iets soortgelijks. Is het mogelijk dat iemand vrijblijvend langskomt voor een offerte en advies? Alvast bedankt!

Dakkapel op garage plaatsen

Wij hebben een garage van circa 8 meter lang en hier willen wij een dakkapel op plaatsen. Echter weten wij niet wat hierin de mogelijkheden zijn en zouden graag wat advies willen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat we zoveel mogelijk extra ruimte creëren. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. De schuur is bereikbaar vanaf de straatkant, deze afstand betreft ongeveer 18 meter.

Dakkapel plaatsen

Plaatsing dakkapel achterkant. ( 4 à 5 meter breed kunststof). 3 woonlagen. Graag mogelijkheden en advies hierover.

Dakkappellen incl trap naar de zolder realiseren

Ik wil een offerte voor het plaatsen van een vaste trap naar de zolder. Op dit moment is er een vlizo trap en is de vloer van hout. Daarnaast zouden wij graag 2 dakkapellen laten plaatsen inclusief het aftimmeren & isoleren van het dak. Het dak is 5.5 meter breed. Wij hebben geen idee hoe groot de kapellen dienen te worden.Graag ontvangen wij advies hier over.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Wij willen een dakkapel laten plaatsen en willen graag advies en een offerte willen ontvangen. De voorkeur gaat uit naar een kunststof dakkapel welke prefab geplaatst wordt. Zelfbouw is ook een optie. De exacte breedte weet de klant niet, maar de voorkeur heeft 4 raamkozijnen breed. In de directe omgeving is er een soortgelijke dakkapel geplaatst als de klant wenst. De dakkapel mag voorzien worden van een plat dak. De plaatsing is niet geheel vergunningsvrij, want is gelegen aan de openbare weg (fietspad). Echter, er zijn al dakkapellen geplaatst aan die weg, dus mogelijk heeft klant alleen meldingsplicht. De klant wenst de zolderverdieping potentieel ook afgewerkt te hebben. Dit mag als optie eventueel meegenomen worden in de offerte. BELANGRIJK: Bezoek voor een offerte bij voorkeur op een zaterdag (of zondag)!

Dakkapel met een lekkage repareren

Afgelopen november hebben wij een nieuwe dakkapel laten plaatsen. Dit is helaas niet helemaal naar wens gegaan, wij hebben nu lekkage. De lekkage zit naar ons idee rondom de hele dakkapel. Er komt zowel van boven de dakkapel water naar binnen als beneden langs onze muren. Wij hebben het bedrijf al een ingebrekestelling verzonden en hier na 2 weken nog geen reactie op gehad. Op het advies van onze rechtsbijstand willen wij dit probleem nu laten verhelpen door een echte vakman. De afmetingen zijn als volgt; - Breed +- 4 m; - Hoog +- 2 m; - Materiaal is hout.

Lekkende dakkapel repareren

Onze 2 meter brede dakkapel is in 2000 door de vorige bewoners geplaatst. Langs de randen en de voorzijde onder de vensterbanken lekt de dakkapel bij flinke regen. Onlangs is er een dakdekker geweest om de dakgoten te vervangen, kapotte dakpannen te vervangen en het mos te verwijderen. Hiermee is het probleem echter niet verholpen. Wij weten nu niet waarom en waar het precies lekt. Graag het advies van iemand met ervaring in plaatsen en onderhoud van dakkapellen. Afspraak graag op maandag.

Dakkapel renoveren of dakraam plaatsen

Wij willen onze huidige dakkapel vervangen door een dakraam of dakkapel. De oude dakkapel is oud en verrot en moet eventueel ook gedemonteerd worden. De afmeting is ongeveer 1,80 meter bij 1 meter. Graag advies en informatie over de mogelijkheden.

Dakkapel plaatsen

Wij zouden graag een dakkapel willen laten plaatsen. Wellicht moet het geraamte (steunbalken) op zolder nog aangepast cq verplaatst worden. Grootte van de dakkapel weet ik nog niet precies, kunststof of van hout weet ik ook nog niet, graag advies.