Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel achterzijde 3de verdieping:

Dakkapel achterzijde 3de verdieping

Ik wil graag een standaard dakkapel 150 / 240 wit, 3 ramen waarvan 1 kiep raam. Weet niet de helling graad (zie foto).
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel achterzijde 3de verdieping uit heel Nederland:

Aanbouw achterzijde en dakkapel zolder

Wij willen een casco, betonnen aanbouw van 2,5 meter diep en 5,5 meter breed, ook willen wij een casco dakkapel op zolder hebben van 5 meter breed. De aanbouw moet een fundering krijgen. Er hoeft verder geen elektra of stucwerk gedaan te worden. Willen hier graag een offerte voor ontvangen zodat wij de kosten op een rij kunnen zetten.

Hellend dak van buitenaf isoleren

Wij willen graag ons hellende dak van buitenaf isoleren. Het dak is 5 meter breed en in circa 45 gaden over 1ste en 2e verdieping. Basis is 8 meter lang (circa 60 m2) , aan voor- en achterzijde op 1e verdieping een dakkapel. Moet met bestaande pannen, extra pannen beschikbaar. Kan eventueel ook nog een 2 meter brede dakkapel geplaatst worden op 2e verdieping (vergunning binnen). Een steiger plaatsen is mogelijk aan de voorkant. Aan de achterkant hebben we een uitbouw. Er is nu geen isolatie aanwezig. De pannen willen we hergebruiken. Het isolatie soort mag niet te dik zijn, we willen het dak niet teveel omhoog hebben. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Dak aan de binnenkant isoleren

Betreft een schuifdak vanaf de eerste etage aan de voorzijde van de woning. Op de achterzijde van de woning is het schuine dak vanaf de tweede etage. Op dit schuine dak is een dakkapel met plat dak geplaatst.

Dakkapel achterzijde

Graag een offerte voor een dakkapel van 3 m tot van 3.5 m breed (offerte voor beide maten). Achterzijde woning. Dak heeft geen standaard hellingshoek zie foto's. Graag voor foto's zie funda.nl. Dakkapel kunststof, binnenzijde afgewerkt indien mogelijk met opties. De dakkapel moet op de zolder komen. Graag oud materiaal afvoeren door vakman. Plaatsing eerste week januari indien mogelijk. Graag ontvang ik een offerte per mail op basis van deze info. Dank vast.

Volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc.

Dak in beschermd stadsgezicht. Woning van voren gezien links vrij, rechts aansluitend aan volgend rijtjeshuis. Huidig schilddak circa 6.5 meter breed, 11.5 meter lang. Helling circa 45 graden. Dakkapel aanwezig voor- en achterzijde. Alleen de spanten zijn nog in orde, het beschot e.d. moet vervangen worden, door bijv. unidek-platen. Bestaande dakpannen hergebruiken onzeker, nog niet kunnen controleren. Graag offreren met- en zonder hergebruik van huidige dakpannen. Daarnaast nieuwe dakgoten rondom. Links en rechts nieuwe dakkapellen realiseren, circa 1.5 meter hoog (stahoogte), 4 meter lang per stuk. Dakkapellen met HR++ glas realiseren. Op de offerte graag aparte posten maken voor de dakkapellen, met het HR++ glas als aparte post, en isolatie van het dak (indien mogelijk naar buiten toe isoleren) als aparte post. Dit i.v.m. verduurzamingssubsidie. Wij hebben de bouwtekeningen en foto's die we eventueel aan de vakman kunnen sturen.

Renovatie/verduurzaming oude arbeiderswoning

Ik zoek een aannemer voor tenminste de volgende werkzaamheden op de begane grond: vervangen van de oude houten vloer voor een vloer van schuimbeton, een nieuwe keuken + renovatie van de oude aanbouw waarin de keuken zich bevindt, verwijderen van de open haard, afwerken/isoleren alle wanden, verwijderen verlaagd plafond en een nieuw toilet, optioneel afh. vn budget o.a.: plaatsen nieuwe dakkapel aan de achterzijde, nieuwe voordeur, nieuwe tuindeuren, verplaatsen trap. Ik ben op zoek naar advies van een expert (die bij voorkeur een keer langskomt op locatie om mee te kijken naar wat 'moet' en de mogelijkheden) en een offerte voor de werkzaamheden. Ik hoor het graag.

Verbouwing huis

Het dak moet vernieuwd worden. Dakgoten ook. De 2 dakkapellen worden 1 grote dakkapel. De vloer tussen de woonkamer en souterrain moet verstevigd of vernieuwd worden. De elektriciteit moet nagekeken worden, er is geen aardlekschakelaar. Buitenmuur aan de zijkant zitten wat scheurtjes en opnieuw stuccen. Het dak van de aanbouw nieuw dak /isolatie en boeiborden. ramen en kozijnen vernieuwen. Bij de aanbouw de tuindeur dichtmaken en een tuindeur maken aan de achterzijde naar de tuin toe.

Dakkapel laten plaatsen

We willen graag een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Gewenste breedte ongeveer 4.20 meter. Het hoeft niet afgewerkt te worden en het moet van kunststof zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Buiten schilder en onderhoud

Het betreft schilderwerk onderstaande deuren en ramen: VOORZIJDE ? Het schilderen van de voordeur ? Het schilderen van de sierlijst bg ? Het schilderen van 1 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de dakkapel ? Het schilderen van de daklijst ? KOPSE KANT ? Het schilderen van de openslaande deuren plus hekje op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam 2ste verd ? Het schilderen van de daklijst plus dakkapel ZIJGEVEL ? Het schilderen van de sierlijst op de bg ? Het schilderen van 3 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 3 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de daklijst ? ACHTERZIJDE ? Het schilderen van 2 ramen (zonder steiger te bereiken) Reparatie houtrot en/of vervangen . Onderhoud dakgoot lekkage, dak luikje en schoorsteen .

Dak renovatie

Bestaande, vrijstaande woning (1969). Dak renovatie bestaande uit pannen verwijderen, dakisolatie (zowel thermisch als akoestisch ivm zink) aanbrengen plus dakbedekking (gepatineerd zink). Achterzijde woning voorzien van dakkapel (ca 11.00 m1 lang en 2.60 m1 hoog). Daarnaast alle dakgoten aanpassen/ vernieuwen. Voorzijde woning klein plat dak tpv entree (ca 4.00 m1 breed en 1.50 m1 diep).