Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel achterzijde 3de verdieping:

Dakkapel achterzijde 3de verdieping

Ik wil graag een standaard dakkapel 150 / 240 wit, 3 ramen waarvan 1 kiep raam. Weet niet de helling graad (zie foto).
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel achterzijde 3de verdieping uit heel Nederland:

Een nokverhoging en dakkapel aanleggen

Wij willen een uitbreiding van de ruimte van ons huis. Er blijft niet veel anders over dan een enkelzijdige nokverhoging en een dakkapel. Graag zouden wij een prijsopgave voor een complet oplevering hebben. Veel woningen in de wijk hebben al een gemetselde nokverhoging. Dit dan wel aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde zouden we graag een dakkapel willen laten plaatsen. Hoe breed en van wat voor een materiaal bespreek ik graag met de vakmensen.

Dakkapel realiseren nieuwbouwwoning

Wij willen een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Het dak heeft een helling van ca. 45 graden. Het gaat om een afmeting van 300 bij 175 met een kiepraam en twee vaste ramen. Alles in kunststof uitgevoerd, liefst antraciet. Met afvoer van bouwafval. Er zit een dakraam aan de kant waar de dakkapel moet komen, dit moet verplaatst worden naar de andere kant. In onze gemeente is het vergunningvrij om een dakkapel in deze wijk te realiseren. De woning is een hoekwoning en dus goed bereikbaar voor een kraan.

Dakraam van voorzijde naar de achterzijde verplaatsen

Het dakraam (1,25 meter x 90 cm) dient van de achterzijde naar de voorzijde verplaatst te worden i.v.m. plaatsen dakkapel. Plaatsing aan de voorzijde op een dusdanige manier dat er efficiënt zonnepanelen omheen geplaatst kunnen worden. Binnenzijde dient afgetimmerd te worden.

Verbouwen jaren 30 woning

Plaatsen van een dakkapel van 4 meter met afwerking. Dakreparaties. Achterzijde aanbouw 6 M2, casco. Kozijnen 1e verdieping vervangen 7 M2 + deur. Plaatsen binnenwanden badkamer en toilet. 350 m2 stucwerk. Overige bouw- en sloopwerkzaamheden voer ik zelf graag uit onder eventuele begeleiding.

Dakgoot en dakbedekking dakkapel vervangen

Aan de voor - en achterzijde van het huis zit een scheur in de dakgoot. Daarnaast is er een lekkage in de slaapkamer waarschijnlijk door het dakkapel. Ik vermoedt dat de dakbedekking van de dakkapel vervangen dient te worden.

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Enkele nokverhoging, plaatsen dakkapel en dak laten vernieuwen

Wij willen aan de achterzijde een enkele nokverhoging van muur tot muur: breedte 6 meter x hoogte 1,5 meter. Dit betekent dat de beide kanten van de verhoging in de schoorsteen loopt. Ik hoop dat hier een oplossing voor bedacht kan worden. Zie foto achterzijde huis. Aan de voorzijde willen we een dakkapel van breedte 3 m en hoogte 1,5 m. De vergunningaanvraag willen we graag laten uitbesteden. We willen een casco oplevering, maar wel aan de binnenzijde afgetimmerd met gipsplaten. Stucwerk zou misschien ook kunnen, maar dan later. Dit laat ik nog even open. Leidingen en elektra is niet nodig. Graag een prefab constructie van kunststof. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Het dakbeschot is ook vrij oud en de latten, dit wil ik ook vervangen, samen met de dakpannen. Verder moet er goed geïsoleerd worden. Ik heb voor dit jaar een bouw depot, dus graag oor het einde van het jaar wil ik het gerealiseerd hebben.

Verbouwing vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die de onderstaande werkzaamheden aan een vrijstaande woning kan uitvoeren; - Draagmuur keuken/woonkamer verwijderen en plaatsen van draagbalk. - Muren allemaal glad stucen. - Binnenkozijnen en trappen schilderen. - Nieuwe voordeur en nieuwe achterdeur leveren en plaatsen. - Leidingwerk in keuken verleggen - Badkamer vergroten ten koste van slaapkamer. - Dakkapel van 8 meter breed plaatsen aan achterzijde. - Badkamerruimte en toiletruimte tegelen.

Renovatie dakkapel achterzijde woning

Ik zoek een specialist voor het renoveren van een dakkapel aan de buitenkant. Dakkapel ligt op het oosten, de zijkant op het zuiden moet vervangen worden + isolatie. Raam en draairaam in nader overleg dubbelglas. Het kozijn vervangen of alleen schilderen. Platte dak nakijken. Waarschijnlijk lood vervangen.

Vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde).

Vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde). + Voegen schoorsteen. Optioneel: dakraam op zolder vervangen/verplaatsen naar andere zijde dak. Half vrijstaand huis 1958. met aan achterzijde later aangebouwde serre met glazen dak. Dakpannen niet eerder vervangen. Dakoppervlak: 2 dakzijden van elk +- 40m2, in totaal +-80m2. Beide zijden bevatten een dakkapel (1 x enkel, 1 x dubbel) en een dakraam. Optioneel: dakraam op zolder vervangen/verplaatsen naar andere zijde dak. Ivm SEEH subsidie bvk gereed en gefactureerd voor einde 2020 Contact graag via e-mail of anders per tel. alleen 's avonds of in het weekend.