Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Zaandam of directe omgeving.

1179 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: 4 dakkapellen plaatsen, dakkapellen voor- en achtergevel plaatsen, plaatsen van twee dakkapellen, kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder, (Prefab) dakkapel en tussenwand plaatsen op zolder, dakkapel voorzijde woning, dakkapel vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel aan voorkant huis realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, dakkapel vergroten, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Zaandam:

Dakkapel voorzijde woning

Wij zouden graag een Dakkapel in kunstof houtlook (keralit)? Willen Aan de voorkant van onze woning +-4meter breed 1.50 hoog Dakhelling 30 graden Binnen maten woning muur tot muur zijn +- 4,90m Uitgevoerd met zonwering en 2 horren Vanuit binnen gezien vanaf links Raam/raam/raam/tussenschot/raam Kiep vast kiep kiep Wit grijs antraciet? Kleuren zijn we nog niet helemaal over uit Ik moet nog even informeren bij de gemeente hoe het zit met vergunningen volgens de welstand eisen waar ik woon woon ik in een de proef vergunningsvrij gebied Graag een casco oplevering met een kunststof constructie.

Dakkapel achterzijde 3de verdieping

Ik wil graag een standaard dakkapel 150 / 240 wit, 3 ramen waarvan 1 kiep raam. Weet niet de helling graad (zie foto).

Gevelbekleding boeidelen vervangen

Rondom de schuur het vervangen van de houten boeidelen in kunststof. Lengte ongeveer 12 meter met een breedte van ongeveer 25 centimeter.

2 Casco dakkapellen plaatsen

Ik wil graag 2 casco dakkapellen (voor en achter) van 3,5 a 4 meter breed voor onze woning in Zaandam. Het moet van kunststof zijn. Er is volgens mij wel een vergunning voor nodig, maar dat is nog niet zeker. Mocht dit nodig zijn dan wil ik dit graag via de aannemer aanvragen.

Dakkapel plaatsen

Wij zouden graag een prefab kunststof dakkapel van +/- 5,5 meter willen laten plaatsen met plat dak (hoogte 1,75m). We ontvangen 22-10 de sleutel van onze nieuwe woning en zouden graag zo spoedig mogelijk een dakkapel willen plaatsen. Zie bijgevoegd de foto van de buren - graag iets soortgelijks. Is het mogelijk dat iemand vrijblijvend langskomt voor een offerte en advies? Alvast bedankt!

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Een kunststof dakkapel laten plaatsen op een schuindag de dakkapel wordt 4 meter breed

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Mijn nieuwbouwwoning zal rond september 2018 opgeleverd worden. De zolder van 5.16 meter lang en 4.80 meter breed wil ik graag laten aanpakken. Er zal een slaapkamer en een voorzolder gerealiseerd moeten worden. Tevens wil in een dakkapel van 4 meter breed laten plaatsen. De wanden van de kapel en de scheidingswanden dienen worden afgetimmerd, de afwerking zal ik zelf verzorgen.

Kunststof dakkapel plaatsen

Graag zouden wij de mogelijkheden willen bespreken voor een kunststof dakkapel van 3 meter. Er is een vergunning nodig.

Dakkapelisolatie vervangen en tocht verhelpen

Enkele jaren geleden hebben wij een De Ruiter kunststof dakkapel laten plaatsen. Momenteel is er tocht in de dakkapel en het stinkt er. We hebben overlast van muizen gehad in de spouw en denken dat die zich mogelijk ook in het isolatiemateriaal van de dakkapel hebben genesteld en daar schade hebben aangebracht. We willen de dakkapel graag laten nakijken en e.e.a. laten repareren. We maken graag een afspraak, zodat u een voorstel voor het herstelwerk en prijsopgave kunt verzorgen.

Houten dakkapel renoveren

Een houten dakkapel renoveren. Het betreft het vervangen van de platen aan de zijkant door Trespa. De beide zijkanten van de dakkapel zijn ongeveer 2 x 1 meter.

Prefab dakkapel laten monteren

Graag willen wij een dakkappel plaatsen van 1,5 meter hoog en 2 meter breed. Deze komt aan de zijkant van het huis en is verder niet in zicht. Kunststof Prefap is prima. Graag prijs inclusief alles. En afwerking binnen. Het kapel is puur voor de ruimtewinst en niet voor het fraaie uiterlijk van buiten. Het dak heeft een normale schuine helling. Offerte tussen 3000 en 3500, inclusief alles. Geen verdere verborgen kosten. Betaling bij plaatsing. Er zit een balk in de weg van de dakconstrucie waar het dakkapel moet komen. Ik weet niet of deze zomaar doorbroken mag worden, daar moet wel naar gekeken worden.

Dakkapel met een lekkage repareren

Ik heb lekkage ontdekt in de zolderkamer na de hevige regen / storm. Waarschijnlijk is de dakbedekking hierdoor flink beschadigd, waardoor lekkage is ontstaan. Ik ben verzekerd tegen regen / storm schade. Gaarne ontvang ik vrijblijvend een offerte ten behoeve van de verzekeringsmaatschappij. Hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Dakkapel repareren

Ik heb lekkage op de dakkapel. Dat wil ik graag zo snel mogelijk gerepareerd worden.

Dakkapel laten plaatsen

Op schuin dak op 1e verdieping dakkapel plaatsen van ong. 4. 50 m breed. Te verdelen over 2 toekomstige slaapkamers. Uitvoering: kunststof met 2 draai/kiepramen, ventilatieroosters Verplaatsing bestaand dakraam naar zolderverdieping. Verplaatsen en aanleg binnenmuren slaapkamers met deuren

Kunststof dakkapel plaatsen

Op schuin dak op 1e verdieping dakkapel plaatsen van ongeveer 4,50 meter breed. Te verdelen over 2 toekomstige slaapkamers. Uitvoering: kunststof met 2 draai/kiepramen en ventilatieroosters. Verplaatsing van een bestaand dakraam naar de zolderverdieping. Verplaatsen en aanleg van binnenmuren van de slaapkamers met deuren

Houten dakkapel renoveren

Houten dakkapel renoveren. Het betreft het vervangen van de zijplaten door Trespa. Daarnaast zou ik graag de stijlen en het boeiboord door u laten controleren en daar waar nodig is laten vervangen.

Gevelbekleding + boeidelen vervangen

Ik wil de gevelbekleding en boeidelen van mijn huis laten vervangen. Zie bijlage voor foto's en een schatting van de afmetingen.

Dakkapellen plaatsen

Wij willen graag op zolder aan beide kanten over de gehele breedte een dakkapel plaatsen. Ongeveer 4,5 meter breed per zijde. Pannendak. Afwerking binnenzijde in overleg. Graag komen kijken.

Dakkapel op bestaande woning uit 1939, ...

Dakkapel op bestaande woning uit 1939, achterkant, vergunningvrij, breed 4 meter buitenmaat. Vier ramen, twee draaikiep, twee vast met roosters, afwerking met volkern kunstof bv keralit, verholen goot, goede isolatie, hoger dan 3.0 Rc waarde hoog 150 cm of iets meer indien het bouwbesluit dat toe zal staan (het nieuwe) want dan past het mooi tussen de spanten. Hr++ glas. Kan een locale bouwer het beter dan de landelijke collega's? Heb al een offerte van Ruiterdakkapellen en Schipperkozijnen. Ga nog liever in zee met een buurtbouwer. Graag onderhoudsvrij.

Dakkapel/uitbouw vervangen Rabbat delen ...

Dakkapel/uitbouw vervangen Rabbat delen en 3 kozijnen . Rabbat delen oppvlak 5 bij 2.5 meter Kozijnen dubbelglas 3 ramen van ongeveer 1 bij 1. Materiaal kosten zijn ongeveer 1200,00 euro bij Hornbach te Zaandam Steiger 100,00 euro voor 2 dagen bij Hbo-rent Afvoer oud hout + glas 100,00 euro 2 man 1 dag werk = 16 uur x20 euro =320 euro Totaal bedrag 1720,00 euro

Over bijna de gehele breedte van de ...

Over bijna de gehele breedte van de nieuw te kopen woning willen we 1 grote dakkapel van ca. 10-12 meter geplaatst hebben. Echter er zullen uiteinelijk 2 aparte vertrekken ontstaan (1x 10 meter in lengte) 1x 6m in lengte) waardoor 2 dakkapellen ook een optie zou zijn. De dakkapel moet vanaf de grond naar sta-hoogte uitkomen.

Houten dakkapel aan de achterzijde van ...

Houten dakkapel aan de achterzijde van de woning (tussenwoning). Vervangen vlizo voor vaste trap.

Ik wil een nokverhoging laten plaatsen, ...

Ik wil een nokverhoging laten plaatsen, van +- 5/6 meter lang met aan weerszijde kozijnen (bij voorkeur van kunstof, maar indien veel goedkoper van hout). Het gaat er om dat de zolder die nu te laag is door het plaatsen van een "dubbele dakkapel" een volwaardige slaapkamer van te maken.

Wij hebben een tussenwoning gekocht ...

Wij hebben een tussenwoning gekocht ,bouwjaar 1935,aan de achterkant willen we graag een dakkappel op het dak,en willen we de zolder meteen laten isoleren en aftimmeren,graag willen we een idee van de mogelijkheden en een prijsindicatie, het betreft een dakkappel waar geen vergunning voor hoeft te worden aangevraagd.