Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Uithoorn of directe omgeving.

518 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, benodigde stukken aanvragen voor vergunning dakkapel, dakramen vervangen door een dakkapel achterzijde, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakgoot en boeidelen vervangen of repareren, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Uithoorn:

Afwerken dakkapel

In september word onze dakkapel geplaatst (8730m breed| 175m hoog) (buitenmaat) (dagmaat 8130) deze moet afgewerkt worden met gipsplaten en vervolgens worden gestuct en geschilderd worden (9010)

Dakkapel plaatsen

Op de woning van 5.25 meter breed wil ik graag een kunststof dakkapel van 4.25 meter laten plaatsen. De afwerking hiervan zullen wij zelf verzorgen. Er is geen vergunning nodig.

Dakramen verwijderen, dak herstellen en nieuw dakraam plaatsen

Ik wil graag offerte voor het verwijderen van 2 grote dakramen aan de zuidwest kant en herstel van het dak (ter behoeve van zonnepanelen) en plaatsen van groot nieuw dakraam (circa 75 x 100 cm) in tegenover gelegen kant (noord oost). Mocht dit niet lukken zou ik graag een dakkapel willen. Het dakkapel zou maximaal 3,45 meter lang mogen zijn en wij denken zelf aan een standaardmaat van ongeveer 3 meter. Type materiaal mag nog in overleg. De afmetingen van het dak weet ik niet.

Afwatering op dakkapel verbeteren

Onze dakkapel heeft lekkage gehad doordat het water op het dak is blijven staan. We willen graag een verloop op het dak van de dakkapel aan laten brengen om het water beter te laten afvoeren naar de hemelwaterafvoer.

wil graag een dakkapel

wil graag een dakkapel

Wij hebben een nieuwbouwhuis in Uithoorn ...

Wij hebben een nieuwbouwhuis in Uithoorn gekocht, welke okt./nov. 2008 opgeleverd gaat worden. Wij zijn daarom op zoek naar een aannemer, die voor ons een dakkapel kan plaatsen, alsmede de zolder kan ombouwen tot een zolderkamer en een washok. Graag willen wij een offerte ontvangen voor het volgende: **dakkapel met een plat dak(incl. plaatsen) van 4.50 meter breed en max. 1.50 meter hoog. **2 ramen die open kunnen, 2 vaste ramen en een zgn. verdeler om hiertegen aan een wand te kunnen plaatsen, zodat er 2 kamers ontstaan. **plaatsen van de wanden, incl. 2 deuren. Eventuele verdere opties/mogelijkheden(aftimmeren, hor, etc.) horen wij graag van u, alsmede door ons ‘vergeten’ gegevens die nodig zijn voor de offerte.

Plaatsen van een onderhoudsvrije(arme) ...

Plaatsen van een onderhoudsvrije(arme) dakkappel en verplaatsen van bestaand Veluxraam naar andere zijde. Liefst ook tussenwand maken met 2 deuren om 2 kinderslaapkamers te creëeren op de zolder. Huidige douchehoek/cabine slopen en plaatsen nieuwe stoomdouche-cabine (electra?); slopen bestaande wasbak en plaatsen nieuw wasbakmeubel, evt toilet vervangen door hangend toilet. Wellicht daardoor badkamer opnieuw te betegelen. Afhankelijk van de kosten Als het mogelijk is: aan- en afvoer maken in de keuken voor wasmachine en (evt condens-) droger. Dit zit nu op de zolder.